doctor-sleep-image-face

Светът ще сияе отново

Трейлър за филма „Доктор Сън“, продължение на „Сиянието“ от Стивън Кинг.

Излезе първият трейлър за „Доктор Сън“ – адаптация на романа от Стивън Кинг, в който продължава историята от „Сиянието“. Режисьор тук е Майк Фланаган („Окулус“, „Свърталище на духове“), а в главната роля – Юън Макгрегър (Междузвездни войни – Епизоди І, ІІ и ІІІ).

Сюжетът следва порасналия Дани Торанс, който все още е белязан от травмата в детството си. Дани е бивш алкохолик, който се бори с вредния навик, но не намира друго средство да потисне „сияещите“ си сили. Започва работа в отделение за терминално болни, където оказва утеха на умиращи пациенти (оттам идва и прякорът му). Скоро обаче ще се окаже в центъра на събития, покрай които силите му отново ще изплуват на повърхността.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Известно е, че Фланаган се е постарал да направи вярна адаптация на книгата Doctor Sleep, но и също така достойно продължение на филма The Shining, дело, разбира се, на Стенли Кубрик. Затова и са заснети наново сцени от филма, които тук идват като спомени или сънища.

Ще почакаме чак до 8 ноември за премиерата на филма, дотогава сигурно ще видим и други реклами, които да ни дадат повече информация.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата