A Gifted Man

Тази есен ще видим „Един надарен човек“

Американската телевизия CBS започва нов сериал през есента – за хирург, който говори с мъртвата си жена.

Много нови сериали ще видят бял свят за първи път тази есен. Такъв ще бъде и „Един надарен човек“ на американската телевизия CBS. В него ще проследим драмата на гениален, но и малко груб с хората, млад хирург, чийто живот се преобръща наопаки, когато започва да вижда духа на бившата си жена. За да не ви отегчавам с подробности, направо ви представям трейлъра, където сюжетът на първи епизод е добре развит:

Бутон за зареждане на YouTube видео

В главната роля е Патрик Уилсън, известен най-вече с филма „Фантомът от операта“. Мъртвата му бивша съпруга, която ще го помоли за помощ и ще го научи на повече за живота (и преди и след смъртта) е Дженифър Ел, известна с… нищо, поне не и по нашите ширини. В САЩ е получила награда за най-добра театрална актриса. Роля в сериала намира и Джули Бенц („Декстър“, „Необикновено семейство“), която ще играе спиритуално извисената сестра на хирурга.

Основната работа зад кулисите на сериала върши Сюзана Грант – тя е създател, сценарист, режисьор и продуцент на проекта. Нейните по-известни постижения са „Покахонтас“ и „Ерин Брокович“. Изглежда не е голяма приятелка на жанра, но все пак трябва да й се даде шанс. Може отсега да е ясно, че основата на „Един надарен човек“ няма да бъде фантастиката, а драмата на хирурга и уроците за живота, но кой знае – може и да бъдем приятно изненадани.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата