leftovers

The Leftovers ще свърши с третия си сезон в Австралия

Създателите на „Останалите“ чувстват, че нямат какво повече да разкажат.

„Останалите“ изненада феновете си и критиците с втори сезон, който се оказа много по-добър от първи (или поне така казват). През втората си година сериалът поправи някои от проблемите си, за които беше оплют в първи сезон, и влезе в списъка за най-добри сериали на немалко сайтове.

Сега предстои трети сезон, който ще бъде и последен. За него е известна само локацията, която отново ще бъде сменена – последната част от историята ще се развива в Австралия. Въпреки че отговор на мистерията къде са отишли 2% от населението на планетата най-вероятно няма да бъде даден, вероятно главният герой ще бъде Кевин Гарви Старши (Скот Глен), който замина там и се появи само няколко пъти на екран, оставяйки голяма част от сюжетната му линия недоразказана. Градчето Остин няма да бъде забравено – в него ще са ситуирани първите епизоди, но постепенно ще бъде зарязано.

Нищо друго не е известно за трети сезон засега, включително и премиерната му дата. HBO ще излъчи сериите когато Деймън Линделоф и Том Перота (двамата създатели на сериала, като вторият е и автор на книгата, по която се прави адаптацията) са готови с тях. The Leftovers така или иначе започна като нестандартен сериал, който не се съобразява с правила и схеми, така че всичко е възможно.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата