2 коментара
deadpool-2

Тийзър за следващия „Дедпул“

Deadpool 2 все още не разкрива нищо за сюжета си, дори в официалното резюме, но вече гъделичка бъдещите си фенове.

Супергероят-простак се завръща в нов тийзър към продължението на „Дедпул“, което все още си няма официално име. Раян Рейнолдс си играе на надрусан художник-водещ на тв-програма от 80-те (пародията е на реалния тв-художник Боб Рос, излъчил 381 епизода от шоуто си), но между картините му се прокрадват и първите кадри от филма.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Към тийзъра е пуснато и официално резюме на сюжета на „Дедпул 2“, което гласи следното: „След като оцелява от почти фатална злонамерена атака, обезобразен готвач в кафетерия се бори да осъществи мечтата си да бъде най-секси барманът на Мейбери, докато същевременно се учи да се справя с изгубеното сетиво на вкуса. Търсейки начин отново да намери тръпката в живота си, както и поточен кондензатор, Уейд трябва да се пребори с нинджи, якудза и глутница сексуално агресивни кучета, докато пътува из света, за да открие значението на семейството, приятелството и вкуса – да намери нова страст в приключенията и да спечели заветната титла за чаша за кафе „Най-добрият любовник на света“. Доколко това резюме наистина е достоверно за предстоящия филм, преценете сами.

В продължението ще се завърнат Ванеса (Морена Бакарин), Допиндер (Каран Сони), Негасоник Тийнейдж Уорхед (Бриана Хилдербранд), Невестулката (Ти Джей Милър) и Сляпата Ал (Лесли Угъмс). Виждаме и по кадър с Домино на Зази Бийц и новото попълнение Джулиан Денисън, а накрая ни загатват и Джош Бролин като Кейбъл.

За злодей на филма се спряга популярният от комиксите Мистър Синистър. Там той е клонирал Джийн Грей след „смъртта й“, за да я събере с Циклопа, а после да вземе детето им и да го отгледа за свое супероръжие. Така се ражда Кейбъл, който после се обръща срещу Синистър и предотвратява плана му да клонира самия него. Мистър Синистър може да пътува във времето, което би обяснило пристигането на Кейбъл в сюжета, както и момента от видеото преди кадрите, в който Дедпул открива нещо червено, намацано върху платното му. Това обаче е само спекулация и не се знае каква част от комиксовата история на персонажите ще бъде пренесена във филма.

За нормален трейлър, име и резюме ще трябва да почакаме още малко. Премиерата на филма е на 1 юни догодина, месец и нещо след „Новите мутанти“ (13 април) и доста преди „Х-мен: Тъмен феникс“ (2 ноември).

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата