Assassins-Creed-4-black-flag

Трейлър за Assassin’s Creed IV: Black Flag

Вижте повече за следващата голяма игра от Ubisoft-овата поредица.

Хареса ли ви третата игра Assassin’s Creed? Орденът на асасините по времето на американската гражданска война сякаш малко се позагуби сред лавината от интересни заглавия през 2012, но все пак устоя на жестоката конкуренция и привлече доста играчи. Затова и интересът към четвъртата част още отсега е висок. Главният герой този път е Едуард Кенуей, който ще трябва да се справя с различни врагове и трудности по земя и вода. Вижте повече в чисто новия трейлър!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Годината е 1715-та, а пиратите владеят хаоса на Карибите. Едуард Кенуей е страховит морски капитан, чиито приключения стават легендарни. Той е харизматичен, но и брутален, опитен с различни оръжия и предизвикателства. Той всъщност е дядото на героя от предишната част, Конър Кенуей. Започва морската си „кариера“ като капер – правителството на Великобритания му плаща, за да пиратства над корабите на държавните врагове. Горе-долу на същата възраст като Конър и Ецио, Едуард се присъединява към Ордена на асасините. Как и кога точно става това, засега е мистерия.

Играчите ще имат възможността да се превъплътят в новия герой, като през неговите очи изследват най-разнообразния и голям отворен свят във вселената на Assassin’s Creed досега. Сюжетът ще се развива на над 50 локации като потънали кораби, разцъфващи градове, девствени джунгли и изгубени руини. Кенуей ще убива тамплиери, ще търси редки животни и изчезнали съкровища и ще се бие с пирати за надмощие и слава. Ще има и мултиплейър, за да споделите морските приключения с приятелите си.

Assassin’s Creed IV: Black Flag излиза на пазара на 29 октомври тази година за Xbox 360, Wii U, PlayStation 3 и PC. Според слухове, ще я има и за новата конзола Next-Gen, както и за Xbox 720 и PlayStation 4. Междувременно, продължава работата и по филма.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата