1 коментар
Jumanji-The-Next-Level

Трейлър за „Джуманджи: Следващото ниво“

Продължението на „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ сменя част от играчите с по-забавни такива.

Jumanji: Welcome to the Jungle се оказа неочаквано свежо филмче и един от малкото примери за успешно съживен стар франчайз. Малко не му достигна да направи 1 милиард долара приходи в световен мащаб. Това вдъхнови продуцентите от Sony да направят бързо продължение и да го пуснат по същото време, по което ще излезе и „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“. Доста смело решение, демонстриращо увереност в потенциала на „Следващото ниво“. Но, ако се съди по трейлъра, напълно е възможно продължението да повтори успеха на оригинала, защото ще продължи да показва забавните приключения на хора в чужд свят и в чужди тела.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В „Джуманджи: Следващото ниво“ бандата се завръща, но играта е променена. Когато се завръщат в света на Джуманджи, за да спасят един от своите, те откриват че нищо не е такова, каквото очакват. Играчите ще трябва да изследват нови територии, от сухи пустини до снежни планини, за да избягат от най-страшната игра на света.

Четиримата основни актьори се завръщат – Дуейн Джонсън „Скалата“, Карън Гилън, Кевин Харт и Джак Блек, но този път трима от тях ще играят на практика нови роли. Ник Джонас отново ще привлича младите зрители в кината, а Дани Де Вито и Дани Глоувър влизат, за да поласкаят по-възрастните зрители, сред които със сигурност имат много фенове.

Премиерата е на 13 декември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата