2 коментара
cinema lights 2

Нови трейлъри за Sonic, Jumanji 3, Antlers

„Соник Таралежа“, „Джуманджи: Следващото ниво“ и „Антлъри“ (каквото и да значи това) показват нови кадри.

Отново се натрупа достатъчно количество трейлъри за по-голяма статия, така че пригответе се за три клипчета.

Започваме със „Соник Таралежа“ – филм, който се наложи да бъде забавен, след като феновете на съществото от едновремешните популярни видеоигри реагираха изключително остро на грозния му дизайн за филмовата адаптация. Продуцентите решиха да се покажат като свестни хора и отделиха допълнително време и пари, за да поправят грешката си и сега ни показват нов трейлър с новия външен вид на Соник. Времето ще покаже дали инвестицията им ще се отплати или филмът е обречен от самото начало, засега вижте сами дали промените са достатъчни, както и дали лигавенето на Джим Кери в ролята на злодея ви привлича. Премиерата е на 14 февруари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Новият трейлър на „Джуманджи: Следващото ниво“ пък показва голямата изненада на филма – този път явно ще имаме два екипа от играчи в играта. А симпатичната девойка Бевърли е превъплътена в кон… Сони възлагат много надежди на „Джуманджи“, но ще видим дали ще ударят джакпота втори път. Със сигурност симпатичният и доста успешен филм от 2017 година ще донесе много точки доверие на продължението. Новите приключения в пустинята и снежната планина пък ще донесе визуално разнообразие, като контрапункт на вече добре познатата джунгла. Премиерата е на 13 декември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал, зарязваме детските филми и отиваме на хоръра Antlers. Проект на Скот Купър, съвместно с Гийермо дел Торо (съсценарист и продуцент) и Ник Антоска (режисьор, познат ни от „Канал нула“). Старият трейлър не показа много от сюжета, но пък загатна за тежката му атмосфера. И сега акцентът е върху нея, като филмът явно ще се движи между арт-творба и типичен хорър. Ако успее да нацели златната среда между двете, може да стане доста приличен. Още няма обявена премиерна дата, но го очакваме в началото на 2020 г.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата