ghostbusters2016-1

Трейлър за новите Ловци на духове

Новият отряд е изцяло от жени, а саундтракът е ремиксиран.

Първият трейлър за „Ловци на духове“ от режисьора Пол Фейг вече е онлайн! Кристин Уийг, Кейт МакКинън, Мелиса МакКарти и Лесли Джоунс, подпомогнати от техния секретар Крис Хемсуърт, са в новия екип, който ще пази Ню Йорк от зли духове (а те почти всички са такива)! Много неща изглеждат ъпдейтнати (като емблематичния саундтрак и возилото, Екто-1), но и много изглеждат сякаш действието отново се развива през 80-те (атмосфера, дрехи, прически).

Бутон за зареждане на YouTube видео

Заедно с горепосочения екип, в „Ловци на духове“ (не го наричат трета част, въпреки че реално е такава) участват Анди Гарсия, Майкъл К. Уилиямс, Мат Уолш и Нийл Кейси, а актьорите от първите филми Дан Акройд, Бил Мъри, Ърни Хъдсън, Ани Потс и Сигорни Уивър ще се появят за епизодични сцени, колкото да покажат одобрение за възраждането на поредицата.

Честно казано, засега трейлърът не е напълно обнадеждаващ, но може би истински забавните и ценните моменти се пазят за накрая. Засега реакциите са по-скоро негативни, като малцината защитници на филма смятат, че критиките са породени от смяната на половете на главните герои, но едва ли това е случаят. Отговорът на един от критиците е „Можете да замените жените с Адам Сандлър, Кевин Джеймс и Роб Снайдър – такъв тип тъпа комедия очаквам.“ Трудно е да се спори с такова изказване при положение, че шегите в трейлъра наистина не са от най-забавните. И все пак ще запазим надежди за качествен рестарт на Ghostbusters.

Филмът излиза на 15 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата