orphanblack banner 01 web2

Трейлър за Orphan Black

Феновете на Dollhouse вероятно вече са проявили интерес към новия сериал на BBC America – вижте най-накрая кадри от него.

Наближава премиерата на новия научнофантастичен сериал Orphan Black, който чакаме от доста време. Вече имаме и кратко трейлърче към него, което не ни изпълва с надежди, но в крайна сметка нека бъдем реалисти. Това е един от първите сериали, които тази телевизия прави, и не би трябвало да очакваме кой знае какъв бюджет или качество. Идеята зад него обаче продължава да изглежда интересна и със сигурност заслужава да й бъде даден шанс.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Разочарованите фенове на Джос Уедън и неговия сериал „Куклена къща“ могат да пробват да намерят утеха тук. Не само описанието на идеята звучи много близо до сюжета на Dollhouse, но и някои кадри са като че ли директно взаимствани. Да се надяваме, че липсата на опит у тази телевизия и никому неизвестните актьори няма да провалят иначе интересния проект.

Сара (Татяна Маслани) е сирак и аутсайдерка, която става свидетел на самоубийството на жена, изглеждаща досущ като нея. Сара приема самоличността й, приятеля й и банковата й сметка – мисли си, че като я изпразни, ще реши проблемите си. Вместо това ги умножава – също като себе си. Героинята се оказва въвлечена в смъртоносна конспирация и грандиозна мистерия. Тя трябва да разбере коя е всъщност и колко нейни копия са пуснати из света.

Орфан Блек започва да се излъчва на 31 март (наше време) по BBC America.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата