5 коментара
the flash season 6

Трейлър за седми сезон на „Светкавицата“

Бари ще спасява Айрис от огледалната вселена.

Сериалът „Светкавицата“ в момента е най-дъртият ветеран във вселената на „Стрелата“, но продължава да е в крепко здраве. Въпреки че коронавирусът поразбърка плановете на CW за нови епизоди, седмият сезон на The Flash вече е готов да започне излъчване и дори към него излезе първи трейлър. От кадрите разбираме, че клифхенгърът в края на шести сезон ще бъде разрешен още в началото на следващите епизоди, но не без съответната доза трудности и приключения.

https://www.youtube.com/watch?v=5xEWXMJ9y78

Бързото приключване на сюжетната линия с Огледалната вселена и Скоростната сила не подлежи на особено съмнение, тъй като по първоначален план тя трябваше да завърши още миналата година. Внезапното спиране на снимките и съкращаване на епизодите обаче наложи отлагане и пренасяне в първите епизоди на седми сезон. След като историята приключи, феновете могат да очакват нов злодей на име Чилблейн – „харизматичен лошковец, вманиачен по криогени технологии. Когато не разбива корпоративни сейфове, той разбива сърца с неустоимия си чар и палаво излъчване. Въоръжен с хладните си оръжия, той ще стане нов трън в задниците на Светкавицата и приятелите му.“

Новите епизоди тръгват на 2 март американско време, като в седмицата преди това ще тръгне новият сериал от тази вселена, „Супермен и Лоис“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата