4 коментара
cw-logo  120730190655

Трейлъри за Batwoman и Nancy Drew

CW разширява двете си сериалови вселени с по още едно заглавие.

Гледате ли още някой от сериалите „Стрелата“, „Светкавицата“, „Супергърл“, „Легендите на утрешния ден“ или „Черната светкавица“? Достатъчно ли са ви? Явно не, защото Грег Берланти и телевизия CW официално решиха да направят шести сериал в комиксовата вселена на DC. И тъй като той е доста феминистичен, вече събира много негативизъм от феновете. Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Добре де, наистина репликата „Не съм жена, която ще остави мъж да обере лаврите за свършеното от нея“ не е много подходяща, при положение че Батуоман буквално му взима всичко – от костюма, през пещерата, парите, джаджите, та чак до бранда. Но все пак е интересно къде е изчезнал Батман, та е зарязал народа си беззащитен пред престъпниците.

Междувременно, вселената на Арчи, която започна с „Ривърдейл“ и продължи в „Смразяващите приключения на Сабрина“, ще се разшири в трети сериал – „Нанси Дрю“. Докато Riverdale само флиртува със свръхестественото, но упорито отказва да включи чисто такъв елемент и да се присъедини към каталога ни, а Chilling Adventures of Sabrina е чисто тийн-фентъзи, Nancy Drew явно ще навигира между двата. Трейлърът загатва за наличието на духове, но не го потвърждава изрично. Бихме сравнили „Нанси Дрю“ с „Вероника Марс“, тъй като става дума за невръстна детективка, която разследва престъпления без много-много да се съобразява с властите и официалните процедури.

Бутон за зареждане на YouTube видео

И двата сериала тръгват наесен.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата