Vikings-Season4-promo

Викингите се завръщат след месец

Епичен трейлър за новия сезон на Vikings.

Когато последно видяхме Рагнар Лодброк, интересите на викингите (и кървавите дири, съответно) се разпростряха от някога скромните граници на скандинавските села върху могъщите градове на Британия и Франция. В четвърти сезон войната ще продължи, а за него вече имаме нов трейлър и премиерна дата – 18 февруари!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Рагнар вече беше предаден от някои от най-близките си, но според този трейлър тепърва има още хора да се обръщат срещу него. Надяваме се сюжетните линии извън Категат да са по-интересни от миналата година, защото интригите около британския и френския крал от време на време се усещаха като пълнеж в трети сезон, но разчитаме, че Майкъл Хърст ще продължава да прави най-доброто за сериала си.

Същото доверие в него имат и от History Channel, които са удвоили стандартната поръчка, вдъхновени от успеха на „Викинги“. Вместо 10 епизода, тази година ще има цели 20! По телевизионна традиция, ще бъдат разделени на две половини и е вероятно последните 10 да видим чак в късното лято или през есента. Кога е успял Травис Фимел да вмести двойната поръчка И Warcraft в програмата си – не знаем, но се надяваме сериалът да не пострада от удълженото си време и натоварения му график. Така или иначе, известно е, че дори битката да е спечелена, войната никога няма да свърши.

Фимел, заедно с колегите си Клайв Станден, Густаф Скарсгард, Алиса Съдърланд, Катрин Виник, Александър Лудвиг и Линус Роуч ще се завърнат в четвърти сезон от 18 февруари нататък, а към тях ще се присъединят Пeтър Францен в ролята на крал Харал Прекраснокосия, Джаспър Пааконен като баща му, Халдан Черния, и Даян Доун в ролята на Ийду.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата