reverie t

Внимавайте с виртуалната реалност

Трейлър за предстоящия сериал Reverie.

Виртуалната реалност вече е реална реалност и тепърва ще навлиза все по-осезаемо в живота ни. Едно време тя беше само елемент на научнофантастичните произведения, но сега сюжетите с нея ще си бъдат най-обикновени драми.

Нов сериал на американската телевизия NBC ще се занимае с нея, и по-точно с опасностите от прекомерната й употреба. Той все пак принадлежи към научната фантастика, тъй като виртуалната реалност в него е твърде напреднала и добре развита, но явно ще се стреми към доста по-голяма приземеност и внимание към човека тук и сега от обичайното за жанра.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В главната роля е Сара Шахи, която вероятно познавате от „Под наблюдение“ или „Пожарникарите от Чикаго“. Тя ще играе бивш преговарящ със заложници и експерт по човешката психика, който е нает да помага на хората, останали прекалено дълго в проекта за виртуална реалност „Ревъри“ и изпаднали в кома. Виждаме и Денис Хайсбърт от „Инкорпориран“ и „24“ като ръководителя на технологичната компания, разработила Reverie. Сендхил Рамамурти пък (Мохиндер от „Герои“) ще бъде главният учен в екипа.

Първи епизод се очаква на 31 май българско време, следващите ще се излъчват по един на седмица, като последният, десети, ще излезе на 2 август.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата