heroes reborn

Закари Леви от „Чък“ ще става Герой

Актьорът влиза в състава на Heroes Reborn

chuck_sarahМина почти година откакто NBC обявиха, че хитовият им (поне отначало) сериал Heroes ще се завърне под формата на минисериал от 13 епизода. Оттогава обаче не сме чули почти нищо за проекта, освен че създателят на оригиналния сериал Тим Кринг отново ще е главно действащо лице зад кадър, а Джак Колман със сигурност ще се завърне като Ноа Бенет, вероятно заедно с други свои колеги от стария сериал (сред които обаче сигурно няма да намерим вече по-високопрофилните Али Лартър и Закари Куинто).

Липсата на всякакви други новини и развития около проекта обаче породи голяма доза скептицизъм сред феновете на „Герои“. Ще успеят ли „Герои: Преродени“, пет години след спирането на сериала, да възстановят славата на първия сезон или ще бъдат също толкова разочароващи, колкото четвърти? Няма как да знаем докато не видим самия минисериал, но днес имаме поне една обнадеждаваща новина.

Закари Леви, който спечели сърцата ни с „Чък“, се присъединява към актьорския състав. Това е първата му голяма роля в телевизията след края на Chuck преди три години, но това не значи, че е скучал през цялото време. Той се завърна в ролята си от Tangled за късометражен филм на Дисни, участва в „Тор: Светът на мрака“ и поработи на Бродуей. Сега ще се завърне на малкия екран за роля, описвана като ключова.

„Има няколко франчайза, от които винаги съм искал да бъда част, и Heroes е един от тях“, казва Леви. „Chuck ми даде възможност да придобия забавни умения, но цял свят със суперсили е нещо, което винаги съм искал да изследвам. Много съм благодарен за възможността да работя с Тим Кринг и страхотния екип зад него. А да работя с телевизията NBC отново е като награда само по себе си, тъй като връзките и корените ми тук са дълбоки.“

Още не знаем дали Закари Леви ще бъде герой или злодей в „Преродените“, но името му определено предизвиква интерес към проекта. Очакваме още новини за кастинга в следващите седмици и стискаме палци всичко по минисериала да върви гладко.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата