1 коментар
zero hour abc 03

Zero Hour – нов амбициозен сериал на ABC?

Zero Hour е сред сериалите, които ще дебютират тази есен. Трейлърът определено изглежда добре и загатва за древни мистерии и зло, заплашващо цялото човечество.

ABC не е от най-щастливите телевизии напоследък – повечето им опити за фантастични сериали се провалиха, като единствено „Имало едно време“ се доказа като важен елемент от програмната им схема. Това обаче не пречи на азбучната телевизия да продължи със смелите проекти и тази година. Един от тях е комедията „Съседите“, която ще заинтригува зрителите ако не за друго, то поне защото е нещо различно. Друг от по-интересните сериали, които се очакват, е Zero Hour.

В него главен герой е Ханк Фоли, издател на списание за паранормалното. Цял живот той и жена му се ровят из мистериите, разобличават фалшивите митове и разкриват конспирациите. Той винаги се осланя на логиката за свой компас, докато жена му Лайла допринася с повече емоции. Още първия епизод обаче влюбената двойка е разделена. Лайла е отвлечена от магазина си за антични часовници, а в търсене на улики за похитителя й Ханк попада на една от най-пленителните мистерии в човешката история.

http://www.youtube.com/watch?v=3d8Kmus_T6o

В часовника, който похитителят всъщност е търсил, е скрита карта, която води до древно зло. Мнозина са се опитвали да стигнат до него и да го опитомят за целите си, включително и Хитлер. Сега Ханк трябва да дешифрира символите, да разкрие тайните на картата, да намери останалите часовници и да се увери, че отговорите няма да попаднат в лоши ръце. Той, младите му помощници в списанието и сексапилна ФБР агентка ще се съюзят, за да спасят не само Лайла, но и цялото човечество.

В главните роли са Джасинда Барет, Кармен Еджого, Антъни Едуардс, Майкъл Найквист, Нийл Нейпиър, Адисън Тимлин, Скот Майкъл Фостър и Ник Бейли. Ако пък цялата история малко ви напомня на „Реката“, не се чудете – проектът се продуцира от Зак Естрин, който беше човекът зад недотам успешния експеримент. Идеята пък е на Пол Шойринг, който пък е създателят на „Бягство от затвора“.

Още няма премиерна дата, но сериалът се очаква през зимата, в края на 2012-та или началото на 2013-та.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата