2 погледа върху „Ной“

Двама автори изразяват мненията си за полемичния филм Noah

Утре, 28 март, по кината излиза епичният филм на Дарън Аронофски Noah на 3D и 4D. Високобюджетната интерпретация на библейския сюжет, която поляризира повечето критици в САЩ, заработи благословия от Папата и забрана в редица ислямски държави, е на прага ни.

Двама от нашите автори вече видяха филма и решиха да споделят мненията си за него. Две различни гледни точки, които да ви помогнат да прецените дали полемичния блокбъстър с участието на Ръсел Кроу, Дженифър Конъли и Ема Уотсън си заслужава гледането или не.

Станимир Ставрев: „Ной“ със сигурност не е филм, за който повечето хора са подготвени. Смелият примес на религия и мит, както и екшън и драма, достойна за погледите на Академията, ще поведат зрителите към една интимна среща с любовта, лудостта и вярата на един човек. Прочетете цялото ревю.

Петър Атанасов: „Ной“ не е без своите слабости, нито пък ще се бори за приза Филм на годината, но въпреки това е доста по-добър отколкото вероятно очаквате. Дарън Аронофски внася изключително свеж полъх в жанра на филмите по библейски сюжети и на моменти проявява възхитителна смелост в интерпретацията си. Прочетете цялото ревю.

Ако двете ревюта не са ви достатъчни, за да прецените, ето и официалния трейлър на Noah. Имайте предвид обаче, че той далеч не показва всичко.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

SargoS

Филма е уникален. Със сигурност ще ви грабне вниманието, независими дали ще ви хареса или ще го заклеймите 🙂