2 приказки ще закъснеят, а 1 Снежанка се сдобива с нов трейлър

„Джак – убиецът на гиганти“ и „Хензел и Гретел – ловци на вещици“ отлагат премиерите си за 2013, но пък Снежанките не закъсняват. Тази с ловеца и епичните битки дори има нов трейлър.

Две кино адаптации на приказки, които трябваше да излязат тази година, се отложиха за следващата. Става дума за Jack the Giant Killer и Hensel & Gretel Witch Hunters.

„Хензел и Гретел – ловци на вещици“ трябваше да излезе на 2 март, но вместо това се отлага за 11 януари 2013. Причините за закъснението са неизвестни – продукцията върви по план, а първоначално замислената седмица за премиера не предлага кой знае каква конкуренция, че да се търси друга дата по маркетингови съображения. Кървавата приказка с участието на Джема Артъртън и Джереми Ренър ще почака още една година докато види бял свят.

„Джак – убиецът на гиганти“ с Николас Холт в главната роля също не е в по-добро положение. Вместо на 15 юни тази година, лентата ще мине по кината на 22 март 2013. Това не е добър знак за филма, заради който Брайън Сингър пренебрегна възможността да режисира „Х-мен: Първа вълна“. Но да се надяваме, че допълнителните девет месеца ще дадат възможност на бобеното стебло да порасне още по-високо и по-здраво от преди.

Поне Снежанките ще дойдат навреме – „Огледалце, огледалце“ с Джулия Робъртс и Лили Колинс ще ни очаква на 16 март, а за „Снежанка и ловецът“ с Кристен Стюарт, Крис Хемсуърт и Чарлийз Терон, които ще се сбият на 1 юни, имаме и нов телевизионен трейлър:

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Мира
Pepper

В трейлъра има сигурно 2 секунди нов материал. Искаше ми се да покажат нещо ново. От трите филм най-голямо доверие ми вдъхва епичната Снежанка. Само да бяха избрали някоя друга актриса за главната роля и всичко щеше да е на 6.