6 минути надъхване за „Небесен атлас“

Трейлърът за Cloud Atlas говори само добро за филма.

Новият проект на братя Уашовски (добре де, брат и сестра Уашовски) вече има трейлър, с който мнението ни за него рязко се вдига. Напомняме, че „Небесен атлас“ е адаптация на едноименен роман от Дейвид Мичъл, в който се развиват 6 паралелни истории на различни места и в различни исторически периоди. Идеята е, че човешката съдба е нещо, което постоянно присъства и направлява живота ни, независимо от това къде и кога сме се преродили – ние сме обречени да правим същите грешки и да се стремим към същите цели. А може би има начин да постигнем пълен контрол над живота си? Вижте сега въпросния трейлър:

Определено зарибява, нали? Из сцените вероятно разпознавате Том Ханкс, чийто герой постоянно се влюбва в леко позастарялата Холи Бери, Хю Грант, Хюго Уийвинг, Сюзън Сарандън, Дууна Бей, Джим Броудбенд, Джим Стърджес, Бен Уишоу, Джеймс Д`Арси и Жу Зун. Е, всъщност едва ли сте ги разпознали всичките, но така или иначе актьорският състав си е впечатляващ, което напълно отговаря на мащабите на проекта.

Честно казано, не виждам как филмът може да се получи добре, ако е по-кратък от три часа, но смятам да се доверя на създателите на „Матрицата“ и „Бягай, Лола, бягай“. Ще можем да проверим крайния резултат на 26 октомври, когато е световната премиера, макар че още не се знае дали България се включва в тази дата.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Мира
Pepper

Търсих, но не видях в България да е издадена.

Ulfheddin

А къде да намеря книгата?

Петя Ивайлова
petia84

Изглежда добре, но и доста сложно; първата Матрица е един от любимите ми филми – само заради него бих дала шанс на всеки проект на Уашовски (…и как е станало това с брата и сестрата – „отивам“ да проверя в Гугъл – в последно време наистина изоставам от светските новини 🙂 )!

Мира

Ето коя е следващата книга, която ще прочета.