3 коментара
Image1

Български промота за сериалите на DC

Какво ще се случи в следващите епизоди на Supergirl, The Flash, Arrow и Legends of Tomorrow?

Традицията ни всяка седмица да ви представяме преведени промота с български дизайн и субтитри за преплетените сериали на DC продължава!

Седмицата открива „Супергърл“ с епизод 1х14. Той ще излезе този вторник (23.02.16). В Нешънъл сити ще се появи ловец на извънземни глави. Кара ще трябва да се справи с него, както и с обичайните проблеми в работата и семейството ѝ.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

На следващия ден (24.02) в новия епизод на „Светкавицата“ на брега на Сентрал сити ще доплува „Крал Акула“. Изглежда той ще търси отмъщение от отбор „Светкавица“. Отсега можем да очакваме много шеги и препратки към „Челюсти“.

https://www.youtube.com/watch?v=jJrxPN1zkdE

 

В новия епизод на „Стрелата“, който ще излезе в четвъртък, 25 февруари, Зелената Стрела ще извика на помощ Виксен. За тези от вас, които не знаят коя точно е тя, Виксен е супергероиня от Детройт. Тя притежава магически медальон-тотем, който ѝ дава сили на различни африкански животни. Виксен ще изиграе важна роля в спасяването на сина на Оливър – Уилиям, от Деймиън Дарк.

https://www.youtube.com/watch?v=WHNaweKScq4

 

DC седмицата приключва в петък, 26.02, с нов епизод на „Легендите на утрешния ден“. Екипът на Рип Хънтър е в Стар сити, но през 2047 година. В мрачното бъдеще Оливър Куин е мъртъв, а престъпността процъфтява. Леговището на екипа на Стрелата е разрушено и изглежда почти никой не иска да направи нищо по въпроса. Ако това не е достатъчно, ще се намеси и Детстроук.

https://www.youtube.com/watch?v=G3qsMxmpRL8

А ето и youtube-канала, където се качват преведените клипчета:

ghjk

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата