Image7

Български трейлъри и описания за сериалите на DC

Промота и описания за новите епизоди на сериалите на DC.

„DC“ седмицата на телевизионните сериали започва както обикновено – във вторник (12.04 при нас) с нова серия на „Супергърл“. В епизода Кара ще трябва да намери начин да се справи с Индиго и Нон, които искат да превърнат Нешънъл Сити в своя лична армия.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В новия епизод на „Легендите на утрешния ден“, който ще излезе този петък 15.04 за нас, поне за кратко ще се пренесем в Дивия запад. Причината е, че екипът на Рип се нуждае от място, за да се прикрие, и той насочва курса на космическия кораб към малко старо градче, което е тероризирано от група престъпници. „Легендите“ се опитват да ги спрат, но скоро самите те попадат в опасност. За щастие, стар приятел на Рип, Джона Хекс, се появява в точния момент, за да ги защити.

https://www.youtube.com/watch?v=dLnQ2Xv498Y

Тази седмица няма да има нов епизод на „Светкавицата“ – сериалът ще се завърне на 20 април за България. Описанието и трейлърът за епизода са в предишната статия.

Чак на 28 април за нас се завръща и „Стрелата“ с 19-тия си епизод от 4-ти сезон, който се казва „Викът на канарчето“. В епизода отбор Стрела ще трябва да се справи с новата реалност – Лоръл вече не е между живите. Особено тежко го приема Дигъл, който не може да си прости, че се е доверил на брат си и това е коствало живота на Канарчето. Междувременно, Ланс отказва да повярва, че дъщеря му е мъртва, затова се обръща към Ниса, за да я помоли да намери начин да я върне. А когато в Стар Сити е забелязано Черното канарче, съмненията му се потвърждават.

https://www.youtube.com/watch?v=vMDw-HFQ7Js

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата