Image19

Описания и трейлъри за новите епизоди на DC сериалите

Тази седмица чакаме нови епизоди на „Стрелата“ и „Легендите на утрешния ден“.

Тази седмица нов епизод на „Супергърл“ няма да има. Но от CBS е публикувана кратка информация за епизод 19, който ще се излъчи на 12 април за България. Тя гласи: „Кара трябва да намери начин да освободи приятелите си от въздействието на Нон и Индиго, които искат да превърнат Нешънъл Сити в лична армия.“ Описанието не издава нищо друго, освен очевидното, но финалът на епизод 18 ни подсказва, че до края на сезон 1 ще се случат още много неочаквани и може би донякъде шокиращи неща.

За съжаление, няма да има нов епизод и на „Светкавицата“. Този сериал пък ще се завърне още по-късно, на 20.04 за България. Тук обаче поне имаме промо клип. В епизод 2х18 ще разберем историята за произхода на Зуум.

https://www.youtube.com/watch?v=Ku55xpcTgTM

Този четвъртък, 7.04, в „Стрелата“ ще станем свидетели на една очаквана смърт. Мнозина фенове прогнозират, че не друг, а именно Лоръл ще се озове в гроба, който видяхме още в края на премиерата на четвърти сезон. Епизодът е озаглавен като „11:59“, а в клипа медицинска сестра посочва този час като „час на смъртта“, но из интернет се развиват теории, че два различни гласа казват двете отделни реплики, като часа е изречен от Лоръл. Няма да е за първи път промо клип да подвежда фенове…

https://www.youtube.com/watch?v=mlIe_jplmhQ

В петък (8 април за нас) ще имаме шанса да отскочим до не чак толкова близкото бъдеще – по-конкретно през 2147, където (или когато) Легендите ще се опитат да спасят дете, което след години ще се превърне в чудовище.

https://www.youtube.com/watch?v=Dj79hNHPgpc

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата