7 коментара
image1

DC Седмица – 01

Какво ще се случи тази седмица в супергеройските сериали на DC и The CW?

Запазвайки традицията от миналата година, в края на всяка телевизионна седмица в статии като тази ще Ви бъде представено какво ни очаква в супергеройската телевизионна вселена на DC и The CW за следващата седмица! Освен описания, много често ще бъдат включвани и преведени български трейлъри на сериалите „Супергърл“, „Светкавицата“, „Стрелата“ и „Легендите на утрешния ден“, чиито нови епизоди ще можете да откривате в торент тракерите, съответно във – вторник, сряда, четвъртък и петък.

  • Супергърл

Епизод 2х01, „Приключенията на Супергърл“ излиза този вторник, на 11 октомври за нас. Когато заплаха застрашава Нешенъл Сити, Кара и Кларк Кент се притичат на помощ. Кара е развълнувана от това, че в града има член на нейното семейство, но Алекс се чувства изоставена на заден план. Междувременно, Ханк и Супергърл все още се занимават с кораба, който се разби на земята във финала на сезон 1.

Бутон за зареждане на YouTube видео

  • Светкавицата

В епизод 3х02, „Парадокс“, който ще излезе тази сряда, 12 октомври за България, Бари ще научи, че последиците от Флашпойнт (Точката на възпламеняване – Ефектът на пеперудата, задействан от Светкавицата във финала на сезон 2, когато той избра да спаси майка си и с това създаде изцяло нова реалност) са много по-жестоки, отколкото си е представял. Междувременно, Бари се запознава с Джулиан Албърт (Том Фелтън) и се изненадва от това, че новият му колега изпитва неприязън към него.

Бутон за зареждане на YouTube видео

  • Стрелата

Епизод 2 от сезон 5 на „Стрелата“ е озаглавен „Начинаещите“ и ще излезе в четвъртък, 13 октомври за нас. Новобранците на Оливър за отбор „Стрела“ са Къртис, Дивото псе и Евелин Шарп. За жалост, тренировъчните методи на Стрелата се оказват твърде трудни за някои от тях. Междувременно, в спомените на Оливър, той се внедрява в руската групировка „Братва“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

  • Легендите на утрешния ден

След победата на Легендите над Вандал Савидж и унищожаването на Господарите на времето се задават нови заплахи. Доктор Нейт Хейууд – оригинален и чаровен историк ни въвлича в действията. Шокиращо откритие го кара да потърси помощ от Оливър Куин, за да намери Легендите. След като те се събират, продължават новата си мисия да предпазят времевата линия от темпорални аберации – необичайни промени в историята, които биха предизвикали катастрофални промени. Първата им спирка е 1942, за да спасят Алберт Айнщайн от това да бъде отвлечен, преди нацистите да взривят Ню Йорк с ядрена бомба. В епизода Рей ще забележи, че Сара си има своя мисия, която по-късно отвежда двамата до Деймиън Дарк, убиецът на сестра ѝ, Лоръл Ланс. Епизодът излиза този петък, 14 октомври за България.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата