category-kino

Нови кадри от „Маугли“, „Желязно небе 2“ и „Фантастични животни 2“

Трейлъри за Mowgli и Iron Sky: The Coming Race, тв-реклами за Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

„Книга за джунглата“ направи много пари през 2016 година, но успоредно с нея трябваше да излезе още една интерпретация на историята за отгледаното от вълци момче в джунглата. Тя обаче мъдро бе отложена, за да бъдат изпипани визуалните ефекти и за да имат време зрителите да забравят предишния филм. Netflix купи правата за „Маугли“ на Анди Съркис и сега пуска нов трейлър за филма. Той си има и подзаглавие – „Легенда за джунглата“, което може би намеква, че ще има и продължения. Това е по-мрачна адаптация на „Книга за джунглата“ от варианта на Джон Фавро и новият клип го показва. Премиерата на Mowgli: Legend of the Jungle е на 7 декември по Netflix.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Феновете на пародиите със сигурност очакват с нетърпение Iron Sky: The Coming Race. Въпреки че първият филм не успя да развие особено добре шантавата си концепция за нацисти на Луната, почитателите му спонсорираха продължение. Сега нацистите се оказват под Земята, а Хитлер си има динозавър. Сценаристите, разбира се, са същите, но повечето актьори и герои са нови (не се разминаваме обаче без поява на Удо Киер). Премиерата на „Желязно небе: Идващата раса“ е на 16 януари 2019.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Завършваме с двете реклами за „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“, който чакаме от доста време. Те са събрани в долното клипче и показват немалко нови кадри. Най-впечатляващият такъв е този, в който Гринделвалд измъчва Куини и може би представлява спойлер за финалната битка. По средата между рекламите пък е включена кратка викторина между актьорите във филма, в която те трябва да назовават различни животни и заклинания от вселената на „Хари Потър“ и Нют Скамандър. Премиерата на филма е на 16 ноември.

https://www.youtube.com/watch?v=TvlCWS44j5I

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата