Нови трейлъри за American Gods, Twilight Zone, Doom Patrol

Подробно за героите във втори сезон на „Американски богове“, части от предстоящите епизоди на „Зоната на здрача“ и по-драматичен поглед върху вече започналия „Патрул на обречените“.

За последните няколко дни се натрупа нова порция от трейлъри.

Интересна е новата реклама към втори сезон на „Американски богове“. Тя не е точно трейлър, а е сбор от кратки клипчета, посветени на всеки от героите. Липсват второстепенни играчи като Медия (а тя ще е интересна заради новата актриса в ролята) и Великден, но основните са показани, та дори и Джина. Напомняме, че по време на продукцията имаше много сътресения, но в крайна сметка Starz събраха екип и реализираха втори сезон, макар и с леко закъснение. Премиерата на първия епизод е на 11 март българско време.

Ходене наобратно, повтарящи се числа, невъзможност да се различи сън от реалност, глави на брега на езерото – това са само част от нещата, които ще видим в новите епизоди на „Зоната на здрача“ с Джордан Пийл като водещ. Част от сюжетите ще са обновени версии на култови стари епизоди, а друга – съвсем нови. Премиерата на The Twilight Zone е на 1 април в САЩ. Има шанс по-нататък Netflix да го вземе за разпространение и у нас.

Doom Patrol вече отдавна започна, но ние чак сега се сещаме да ви покажем разширения трейлър за първи сезон. Той е доста по-драматичен от първите тийзъри. Отново, има шанс Netflix да го вземе за показване у нас, както направи и с другия сериал на DC – Titans.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Славяна

Дум патрул е мега! 😁

Нямам търпение за боговете!!!!