3 коментара
tvscifibg

Трейлъри за American Gods s2, Kingdom s1, Siempre Bruja s1

Нови кадри от втори сезон на „Американски богове“, първи сезон на „Кралство“ и първи сезон на „Винаги вещица“.

Тъй като отдавна не сме ви показвали трейлъри за сериали, които вече са пуснали по едно промоционално клипче, време е за нова колекция.

Започваме с „Американски богове“ – дългоочакваното завръщане на сериала за втори сезон се рекламира отдавна, но чак сега показва пълен трейлър. При това, никак не лош такъв. Новите епизоди ще ни вкарат по-дълбоко в света на боговете и ще ни обяснят повече за героите и функционирането му. Г-н Сряда (или Один) се готви по-сериозно за война с новите богове, историите на Лора и Лудия Суини продължават с нови развития, а Салим най-накрая се среща отново със своя джин. Премиерата на втори сезон е на 11 март българско време.

https://www.youtube.com/watch?v=b3klnW1VjKI

Netflix рядко пускат трейлъри за техните сериали предварително, но в случая на „Кралство“ вече имаме цели два хубави такива. Новият набляга не толкова на героите, колкото на света, в който се развива действието. Една зомби-епидемия в средновековна Корея може би наистина би се развила по точно този начин. Нестандартният сериал излиза скоро – на 25 януари. Вече е поръчан и втори сезон.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал ще разпуснем с предстоящия сериал „Винаги вещица“, явно издържан в типичната за тийнейджърските сериали стилистика. Вещицата Кармен е избягала от мрачните времена, в които са щели да я изгорят на клада, но животът днес има и други предизвикателства – смартфон приложения, водопроводи, университетски неволи и т.н. Разбира се, не е толкова лесно да избягаш от миналото си, тъй като тя бързо ще попадне отново във вещерска компания, а новите й приятели ще трябва да й помогнат да се справи с всички трудности. Премиерата е на 1 февруари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата