cinema lights 2

Нови трейлъри за Don’t Look Up, Resident Evil, Ghostbusters, Moonfall

Вижте нови кадри от „Не гледай нагоре“, „Заразно зло: Началото“, „Ловци на духове: Наследство“ и „Лунопад“

През последните седмица и нещо излязоха реклами с нови кадри от цели четири филма. Тъй като вече сме ви представяли продукциите поотделно, сега ще ви покажем новите трейлъри за тях в сборна статия.

Започваме с най-пресния – този за Don’t Look Up. Леонардо Ди Каприо и Дженифър Лоурънс са в главните роли, но в звездния актьорски състав влизат още Мерил Стрийп, Джона Хил, Тимъти Шаламе, Рон Пърлман, Ариана Гранде, Кейт Уинслет, Крис Еванс и много други. Филмът е пародия на апокалипсис – двама астрономи откриват, че огромен астероид се е насочил към Земята и ще доведе до унищожение на човешката раса. Уви, никой не ги взима насериозно. Премиерата на „Не гледай нагоре“ ще бъде по Netflix на 24 декември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с Resident Evil: Welcome to Raccoon City, където се натрупаха няколко реклами. Филмът ще интерпретира историята от първите 2-3 игри, като уж се старае да е верен на оригиналите, но засега изглежда като разочароващ евтинджос. Няма да има общо с поредицата с Мила Йовович – тя е отделна итерация. Първият трейлър е общ за филма, а вторият e сборен на няколко клипчета, пускани поотделно – фокусирани върху всеки един от главните персонажи. Уви, ние ще почакаме с една седмица повече от останалия свят, за да гледаме „Заразно зло: Началото“ – премиерата у нас е чак на 3 декември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Кампанията на Ghostbusters: Afterlife тече с пълна сила, но като цяло я пренебрегваме, тъй като при все наличието на Пол Ръд и завръщането на оригиналния актьорски състав (живата част от него), филмът не се очертава като особено успешен. Засега изглежда, че новите герои няма да са особено интересни, а старите ще се завърнат само за мъничко. Премиерата на „Ловци на духове: Наследство“ е на 19 ноември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Завършваме с новия апокалиптичен филм на Роланд Емерих – Moonfall, в който Луната поема към сблъсък със Земята и това причинява зрелищни катастрофи на родната ни планета. Новият трейлър ни разкрива обаче интересен елемент от филма – спътникът ни не е просто парче скала, а извънземен кораб и машина за унищожение. Може би идеята е достатъчно луда, за да се получи интересна, а Холи Бери и Патрик Уилсън имат силите да ни я представят добре. Премиерата на „Лунопад“ е на 4 февруари 2022.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата