the hunger games, mirror mirror, john carter

Нови трейлъри за „Игрите на глада“, „Огледалце, огледалце“ и „Джон Картър“

The Hunger Games показва още от подготовката на Катнис за игрите, Mirror, Mirror разкрива чувството за хумор на джуджетата, а John Carter нетипично и неумело залага на комедийни елементи.

Март месец се очертава доста интересен – почти всеки петък ще имаме нов жанров филм. „Джон Картър“ ще открие месеца на 9 март, след него е „Огледалце, огледалце“ на 16-ти, „Игрите на глада“ започват на 23-ти, а на 30-ти ще закрием месеца с [REC3] Genesis, макар че специално за него ще трябва да се разходим до Испания, тъй като българска кино премиера засега не се предвижда.

Последният трейлър на „Огледалце, огледалце“ излезе още преди седмица. В него Джулия Робъртс се показва далеч по-малко, отколкото в първото рекламно клипче, но явно и джуджетата не й отстъпват по майтапчийство. Затвърждава се усещането, че Mirror, Mirror ще бъде приятна комедия за разпускане.

http://www.youtube.com/watch?v=V9zsP6RAPDs

Новият трейлър на The Hunger Games показва повече сцени с емоционален заряд. Всички клипчета дотук упорито отказват да включат самите битки по време на турнира – дали нарочно или защото на тях не се набляга толкова – това могат да кажат хората, които са чели книгата. При всички положения дори и тези, които не бяха чували за поредицата, сега са много по-заинтригувани, отколкото когато видяха първия тийзър.

Бутон за зареждане на YouTube видео

John Carter пък се показва в изцяло нова светлина – с комедия. И то не особено успешна. Рекламната кампания на високобюджетния филм на Дисни започна доста по-късно от необходимото, а сега изглежда маркетолозите не могат и да се съгласят на какво да заложат, за да накарат хората да видят филма. А именно това може по-скоро да откаже потенциалните зрители.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата