cinema lights 2

Нови трейлъри за „Шанг-Чи“, „Кендимен“, „Свободен играч“, „Спомени“, „Отряд самоубийци 2“

Нови кадри от Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Candyman, Free Guy, Reminiscence, Suicide Squad 2.

Отново се събраха кино трейлъри на филми, за които вече сме писали новини, така че е време за сборна статия с новите реклами!

Започваме с „Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена“. След като Марвел развиха своята вселена с предимно бели супергерои и я обогатиха с чернокожите такива от Уаканда, сега обръщат внимание на другия голям пазар – азиатските зрители. Вече и те ще имат свой представител в кино пантеона на надарените със свръхсили хора, а именно Шанг-Чи. Премиерата на филма е на 3 септември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Кендимен“ пък е един от култовите образи на Клайв Баркър, видял свят за първи път в „Кървави книги, том 5“. По него вече е правен филм, сега ще излиза нова версия с малко по-различен подход на интерпретацията. Премиерата е на 27 август.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Може би най-дългоочакваният според нас филм от събраните 5 тук е „Свободен играч“ с Райън Рейнолдс. Трябваше да го гледаме много отдавна, но заради пандемията го чакахме доста. Ще видим как персонажът в компютърна игра ще спаси виртуалния си свят на 13 август.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с по-концептуалната фантастика с Хю Джакман, Ребека Фъргюсън и Танди Нютън „Спомени“. Определено изглежда интересно и също ще я чакаме с нетърпение. Премиерата е на 20 август.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Не знаем дали някой чака непродължението-неримейка „Отряд самоубийци 2“, но то идва въпреки това. И ще видим дали Джеймс Гън, който постигна чудеса с „Пазители на галактиката“, ще спаси този франчайз. Премиерата на поредния супергеройско-злодейски филм с Харли Куин е на 6 август.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата