Описания и трейлъри за новите епизоди на DC сериалите

Тази седмица нови епизоди ще има на „Светкавицата“ , „Стрелата“ и „Легендите“.

Тази сряда, 27.04 ще излезе епизод 19 на „Светкавицата“. Според официалното описание, дадено от The CW, “ Зуум няма да бъде единственият злодей, за който да се тревожим. Тази сряда ще се срещнем със свръх силен мета-човек, на име Грифин Грей, който взима Хари за еквивалента му от Земя 1 и го отвлича, с надеждата, че екип „Светкавица“ ще намери начин да го излекуват от сегашното му състояние. За да успее да го открие, Бари се обръща към дъщерята на Хари – Джес. А междувременно Джо трябва да обясни някои подробности пред сина си, Уоли, относно самоличността на Светкавицата.

На следващия ден, 28.04 за нас излиза и епизод 19 на „Стрелата“. Оливър и отбор Стрела ще трябва да се справи с новата реалност – Лоръл вече не е между живите. Особено тежко го приема Дигъл, който не може да си прости, че се е доверил на брат си и това е коствало живота на Канарчето. Междувременно, Ланс отказва да повярва, че дъщеря му е мъртва, затова се обръща към Ниса, за да я помоли да намери начин да я върне. А когато в Стар Сити е забелязано Черното канарче, съмненията му се потвърждават.

С края и на тази „DC седмица“, както обикновено в петък, 29.04 за нас излиза и епизод 13 на „Легендите на утрешния ден“. Рип ще поведе екипа си чак до 2166 година в Лондон, три месеца преди жена му и сина му да бъдат убити от Савидж, който към този момент е в разцвета на силите (и владенията) си. Легендите ще открият два ключови елемента за победата им, като единият от тях е самата дъщеря на злодея.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.