fghskw6ld54

Още трейлъри: Cloud Atlas, Fringe, Supernatural, Twilight: BD2

Цели 4 продукта се опитват да ни спечелят за фенове с нови трейлъри: „Небесен атлас“ и „Здрач: Зазоряване втора част“ ще ни изкушават да ходим на кино, а „Експериментът“ и „Свръхестествено“ искат да ни залепят пред телевизорите.

Вълнувате ли се вече за „Небесен атлас“ (новият превод е „Облакът Атлас“)? Проектът на създателите на „Матрицата“ отново напомня за себе си с по-кратък, но също толкова впечатляващ трейлър. Филмът ще разкаже няколко трогателни истории, преодоляващи границите на времето, пространството, живота и смъртта:

Бутон за зареждане на YouTube видео

След това клипче може би ще ни е малко трудно да се развълнуваме и за последната част на „Здрач: Зазоряване“, но нека все пак опитаме. Кланът Волтури атакува, а новоизлюпената вампирка Бела и мъжът й ще се съюзят с върколаците, за да опазят дъщеря си.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Стига толкова кино, телевизията има не по-малко интересни неща да ни предложи! Знаете ли, например, какъв е протоколът за сканиране на мозъци? Не знаете! Затова си пуснете следващото клипче от лебедовата песен на „Експериментът“ и се образовайте! В дистопичното бъдеще на бедната ни планета наблюдателите са ни превзели и правят всичко възможно да задържат властта.

http://www.youtube.com/watch?v=5cLpanRAIDY

„Свръхестествено“ пък навлиза в осмия си сезон! Колкото и да настояват някои фенове, че сюжетите вече се смучат от пръстите и сериалът трябваше вече отдавна да е завършен, рейтингите явно са достатъчни, за да се предложат договори на актьорите за още 2 години, т.е. чак до 10-ти сезон. В новите серии Дийн успява да избяга от Чистилището, за да открие, че Левиатаните все още са заплаха, но вече има начин да се прокудят всички демони от Земята и да се затворят вратите на Ада! Явно това ще е основната цел тази година – ще я постигнат ли двамата братя, предстои да видим.

http://www.youtube.com/watch?v=oKHhLdKWHRQ

Fringe се завръща на 28 септември, а Supernatural на 3 октомври. Cloud Atlas излиза на кино у нас на 9 ноември, а Twilight: Breaking Dawn, Part 2 на 16 ноември

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата