SciFi.bg отразява Comic Con 2011

Тази година за пръв път ще се опитаме да доближим най-голямата конвенция за всичко свързано с фентъзи и фантастика до българския фен.

Чували ли сте за Comic Con? Все за някоя Con сте чували, защото американците много обичат ежегодните сбирки на фенове на който и да е жанр. Толкова много, че тези сбирки се използват за лудо промотиране на какви ли не продукти от развлекателната индустрия. По някаква причина, Comic Con e станала една от най-известните и посещаваните, а следователно и затрупвана с новини за очакваните предстоящи премиери в киното, телевизията, книгоиздаването и гейм-индустрията. Тази година събитието е в Сан Диего, а Българското СайФай списание за първи път ще даде възможност и на нашенските фенове да следят случващото се отблизо.

Почувствайте се на мястото на събитието в специалния ни раздел Comic Con, където ще намерите пресни и топли последните новини от Сан Диего. Това включва и отпуснати от продуцентите нови кадри, постери или трейлъри на филми, игри и сериали от жанра. В секцията „гледай на живо“ сме поставили предавания на живо от Comic Con. Първият видеострийм е на Gamespot и в него най-вече ще можете да гледате трейлъри на игри и интервюта на техните създатели. Също ще можете да се разходите в различните зали с колегите от медията. Вторият видеострийм е на EW. Там ще видите интервюта с актьорите от най-добрите филми и сериали. Журналистите оттам ще ни покажат и някои от панелите.

Научете събитията първи, научете ги веднага от безплатните стрийминги, само чрез SciFi.bg. След края на събитието очаквайте и редовна новина, обобщение на случилото се на тридневната конвенция.

Сред гледките на конвенцията присъства и моделът Сара Андърууд, преоблечена като супергероинята Бюстис, която се бори срещу престъпността.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Кал
Kal

А наши агенти са засекли там Питър Бийгъл, автор еднорогов, и сега не ме свърта на д…то от вълнение…

Браво за инициативността и от мен! 🙂

Петър Атанасов

Идеята е добра, може да направим втора статия след края на събитието (освен статията-обобщение на новините), която да разгледа костюмите на феновете 🙂 Не става за класация, защото в класацията има само 5 места, а съм сигурен, че има повече интересни фенове, които ще заслужават да влязат 🙂

Това с костюмите винаги е било интересно, ще видим какво ще излезе утре 8)

Петя Ивайлова
петя84

Браво – страхотни сте!
Преди малко разглеждах снимки от събитието в IMDB – останах с впечатление, че едно от най-интересните неща са костюмираните фенове – дали ще има класация или нещо от този род, след като всичко приключи?;)))