3 коментара
Image11

Трейлъри и спойлери за DC-супергеройските сериали

Трейлъри и спойлери за новите сезони на „Стрелата“, „Светкавицата“, „Легендите“ и „Супергърл“ от Комик-Кон.

Тази година всички супергеройски сериали на DC за The CW, освен „Супергърл“ ни изненадаха с доста нови кадри и спойлери на Комик-кона в Сан Диего. Спойлерите ще са голяма част от статията, така че четете на свой риск! Долу ще можете да изгледате преведените на български трейлъри за Комик-Кон, както и да научите повече за това, което четирите сериала са ни подготвили този октомври!

  • Супергърл

Както вече знаем, излъчването на „Супергърл“ всеки вторник за България ще продължи, но не по CBS. Очакваме премиерата на сезон 2 по The CW, която не спира да се хвали с това, че си е купила супергеройската драма. Освен с нова телевизия, Супергърл ще се срещне и с няколко нови актьори, сред които са Тайлър Хеклин, Линда Картър и Флориана Лима, за тези герои вече има статия. Освен тях, в Нешенъл сити ще се появи и Иън Гомез, новият изпълнителен директор на КатКо. За съжаление, изглежда, че Калиста Флокхарт няма да се завърне, за да продължи ролята си на Кат Грант. Феновете ще си спомнят клифхенгъра от края на сезон 1. В него Кара видя мистериозен извънземен в космически кораб и явно актьорът, който ще изиграе ролята на пришелеца, е Крис Уууд, но изпълнителният продуцент Сара Шехтър не издаде самоличността на фигурата. Сезон 2 на „Супергърл“ ще излезе на 11 октомври за България.

https://www.youtube.com/watch?v=qjppkYN19p4

  • Легендите на утрешния ден

„Легендите“ също ще добавят нови членове към екипа си, както горният линк показва. Има вероятност цялата тази сюжетна линия с Обществото на справедливостта да се е появила след финала на втори сезон на „Светкавицата“ и общият „Флашпойнт“ сюжет на всичките сериали на DC и The CW. Но това, което посочват в трейлъра за сезон 2, е, че историята на човечеството ще се нуждае от нови пазители, след като Господарите на времето вече не съществуват. Тук обаче идва и следващият проблем – Кой ще пази „пазителите“? „Легендите“ отново ще се озоват в опасност и на помощ ще се притече Ауърман, познат още като Рекс Тайлър. В сезон 2 ще се завърне и старият приятел на Рип Хънтър, ловецът от дивия запад – Джона Хекс. Някои от добре познатите ни злодеи също ще участват. Това са Еобарт Тоун (изигран не от Том Кавана, а от истинското тяло на спийдстъра – Мат Летшер), Малкъм Мерлин и Деймиън Дарк. Ще видим отново Капитан Студ, което е приятна изненада, особено след като Уентуърт Милър започва снимките на новия сезон на „Бягство от затвора“. „Легендите на утрешния ден“ започват на 14.10 за България.

https://www.youtube.com/watch?v=EvyJ5Gdy6nY

  • Светкавицата

Толкова се радвам, че няма как да се пътува назад във времето, защото сами виждате какви проблеми могат да бъдат причинени! Понеже някои не са гледали финала на сезон 2, Бари се върна в нощта, когато майка му е убита от Анти-светкавицата и спасява живота ѝ на косъм. Между другото, аз съм на мнение, че тази „Флашпойнт вселена“ всъщност би трябвало да е „нормалната“, тъй като намесата от пътуването във времето е много по-малка и ходът на събитията е такъв, какъвто е трябвало да бъде. Но за нещастие, в този ход Бари няма да познава никой, освен родителите си. Тепърва ще се запознае отново с Айрис, а с приемния си баща, Джо, ще има много по-студени взаимоотношения, защото в новата реалност никога не е живял в дома му. От своя страна, Джо ще бъде в депресия, защото е претърпял голяма караница с Айрис, а Уоли ще спасява Сентрал Сити, дегизиран като Кид Флаш. Хари Уелс ще се завърне, само за да открие, че никой няма да го познава, Сиско Рамон ще бъде най-богатият мъж в Америка, а Кейтлин ще го придружава. От целият трейлър, феновете, сред които и аз, ще запомнят риторичният въпрос на Еобард Тоун към Бари: „Кой е злодеят сега, Светкавице?!“ Доста добре казано, имайки предвид обстоятелствата. На Комик-Кона се споменава, че „Стрелата“ също ще бъде повлиян от „Флашпойнт“, конкретно е споменат Джон Дигъл. Светкавицата започва на 5 октомври за България.

https://www.youtube.com/watch?v=7a2g6B_8rYc

  • Стрелата

В новия сезон на „Стрелата“ Оливър ще събира нов отбор, тъй като старият се разпадна в края на сезон 4. Епизод осем ще бъде стотният за сериала, а по „случайност“ това съвпада с общото събитие, в което всичките сериали, изброени горе ще се преплетат в една огромна история, която ще продължи седмица. Големият злодей на сезона ще се казва Прометей, но не този, който се изправи срещу Лигата на Справедливостта в комиксите на Грант Морисън. Всъщност, злодеят е създаден специално за сериала. В 5х01 ще се видим отново с Лоръл, мъртвата героиня на Кейт Касиди. Сезон 5 започва на 6 октомври за България.

https://www.youtube.com/watch?v=szViKSiFaHg

Можете да се абонирате за youtube-канала от тук.

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата