superbowl-xlvii-at-metlife-stadium original1

Трейлъри от суперкупата

„Сокола и Зимния войник“, „Рая и последният дракон“ и „Стари“ са единствените фантастики, инвестирали в скъпа реклама.

Всяка година Суперкупата събира най-мощните рекламодатели в САЩ и разпространителите на филми и сериали използват събитието, за да промотират най-скъпите си продукции. Уви, тази година трейлърите са много постни и едва три са на фантастики.

Започваме с дългоочаквания от Марвел феновете Falcon and Winter Soldier. Те в момента са доволни, защото гледат WandaVision, но гледат и към бъдещето, което ще обърне внимание на наследството на Капитан Америка. Няма да чакат дълго, тъй като премиерата на сериала е на 19 март.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Друга продукция на Дисни си е типично детска и ще се пуска по кината. „Рая и последният дракон“ разказва за свят, в който хора и дракони са живели заедно, но един ден огромна заплаха надвиснала над Земята и драконите трябвало да се жертват, за да спасят хората. 500 години по-късно злото се завръща и младата Рая трябва да намери последния дракон, за да спаси света. Премиерата е предвидена за 5 март.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал оставихме най-интересното – Old – филм на М. Найт Шаямалан, в който едно семейство отива на плаж. Там обаче децата порастват изключително бързо и им се случват и други странни, мистериозни, ужасяващи неща. Ако не намерят начин да спрат процеса, целият живот на семейството ще се развие в един единствен ден. Очаква се премиерата да бъде през юли.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата