Трейлъри за „Карибски пирати 5“, „Планетата на мамуните 3“ и „Валериан…“

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, War for the Planet of the Apes и Valerian and the City of a Thousand Planets показват нови кадри.

„Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ може би ще бъде дългоочакваното завръщане във форма за Капитан Джак Спароу, а може би ще бъде поредната част от западаща поредица. Каквото и да се окаже, със сигурност ще има поне няколко забавни и впечатляващи момента в него, ако се съди по новите трейлъри. Тук можете да видите последните тийзър и трейлър обединени в едно за по-удобно. В клипчето разбираме защо Джак е без панталони, както и малко повече за новата героиня Карина.

Като бонус за феновете на поредицата, предлагаме и клипче зад кадър, което не само ни показва как са направени някои от по-грандиозните сцени и с колко ентусиазъм е работил целият екип, но и потвърждава това, което всички подозират и без друго – че Хенри е син на Уил Търнър и Елизабет Шон. Когато Брентън Туейтс се появява с реплики в рекламата, неговият герой е посочен като „Хенри Търнър“. Дали пък няма истина в думите на Джери Брукхаймър, че новият филм ще бъде свеж и ще вдъхне нов живот на франчайза? Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales излиза на 26 май.

Вчера излезе и нов трейлър към „Войната за планетата на маймуните“. Той е още по-епичен от предишния, като подчертава колко грандиозен и фундаментален е конфликтът между хората и маймуните. Цезар е прецакан за пореден път, като доверието му в хората продължава да е неоправдано. Маймуна от лагера му пък се оказва предател и е готова да се откаже от мечтите за свобода и достойно съществуване в замяна на привидна сигурност (лек намек за нашето съвременно общество). Полковникът на Уди Харелсън пък може и наистина да не е чак толкова зъл, колкото изглежда – просто се бори за оцеляването на хората така, както той го разбира. В крайна сметка, той убива маймуни, а не хора, което в неговите очи го оправдава. War for the Planet of the Apes излиза на 14 юли.

Въпреки че съм от малцината, които се чувстват така, най-интересен ми е трейлърът за „Валериан и градът на 1000 планети“. В първия трейлър Люк Бесон намекна за грандиозните светове, които е сътворил за адаптацията на френския комикс, но тук изобилието направо прелива. Режисьорът на „Петият елемент“ ще ни покаже една космическа приказка, в която двамата (леко странни на вид) герои ще преживеят епично приключение. Но не и без забавни моменти – вероятно вдъхновени поне малко от „Пазители на галактиката“. Рекламата обръща внимание и на Риана като променящ формата си изпълнител, макар че засега не става ясно доколко ще е важна за сюжета нейната героиня. Стискаме палци филмът да има успех, защото Люк Бесон казва, че вече има идеи за поне две продължения. Valerian and the City of a Thousand Planets излиза на 21 юли.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |