Трейлъри за The Shannara Chronicles, Ash vs. Evil Dead, The Expanse, Colony

Цял куп интересни нови сериали извадиха трейлъри за Комик-кон – „Хрониките на Шанара“, „Аш срещу злите мъртви“, „Експанзията“, „Колония“.

Ако списъка с есенни сериали за 2015 на ефирните американски телевизии не ви се е сторил особено вълнуващ, хвърлете едно око на този! Тазгодишният Комик-кон събра доста интересни предстоящи проекти под един покрив и днес имаме любопитна колекция от трейлъри за тях.

Започваме с изненадващо добрия трейлър на „Хрониките на Шанара“, сериал на MTV, които дотук са известни само с „Тийн-вълк“ (и риалитита за бременни тийнейджърки, на които няма да се спираме). Оказва се, че музикалната телевизия се е заела изключително сериозно с намерението си да направи добър сериал по книгите на Тери Брукс. Светът на Шанара е едновременно постапокалиптичен (базира се на Северна Америка и руините от нея) и магически (завърнали са се всякакви митични същества като елфи, джуджета, демони и др.). Сюжетът на сериала ще покрива събитията от втората книга и по всичко личи, че бюджетът е повече от адекватен. Вижте за какво става дума:

 

Продължаваме с друг любопитен проект, а именно „Аш срещу злите мъртви“. Комбинацията от хорър и комедия изглежда доста успешна, защото в трейлъра виждаме хем доста плашещи моменти, хем наистина забавни майтапи. Сюжетът продължава с Аш от старите филми, който от години не е виждал мъртъвци, но знае, че все някога те отново ще го погнат, за да довършат започнатото. Когато това наистина се случва, Аш е готов да се върне в борбата – макар и да е затруднен от натрупаните годинки…

 

„Експанзията“ на Syfy е поредният проект, с който фантастичната телевизия ще ни върне в космоса. Още преди да започне излъчването на първи сезон, сериалът вече е с поръчан втори, така че очакванията наистина са високи. Сюжетът се развива приблизително 200 години в бъдещето – човечеството е колонизирало Слънчевата система и овладява космоса все по-умело. Но случай на изчезнала млада жена се оказва, че е само върхът на айсберга – зад него се крие конспирация, заплашваща цялото човечество.

 

За финал – новия сериал „Колония“ на телевизия USA с Джош Холоуей и Сара Уейн Калис в главните роли. Той се развива в близкото бъдеще, когато Лос Анджелис е окупиран от вражеска сила. Семейства са разделени, влюбени са откъснати един от друг, когато градът е изолиран. Едно семейство обаче няма да се предаде в борбата да намери сина си, а защо не и да завоюва свободата си. Нещата обаче стават по-трудни, когато мъжът е заловен и принуден да работи заедно с окупаторите…

 

Очакваме The Shannara Chronicles през януари 2016, а The Expanse – през декември 2015. Ash vs. Evil Dead идва на 31 октомври 2015,

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Иван Петков

Всички от тези ми се гледат, като наистина за Колонията има най-голяма опасност да се окаже простотия.

Миро

„Шанара“изглежда доста приятно 😉 „Колонията“ ми изглежда като поредния кьорфишек в стил V a.k.a Visitors, „Пределите“ също е доста впечетляващ имайки предвид от коя телевизия идва :D,,жалко че е чак края на годината, като цяло съм доста доволен от таз годишният Комик-кон, даже пуснаха и нов треилър на The man in the high castle като стана ясно, че ще започне още тази есен, аз не възлагах надежди, че ще стане за тази година но явно от Амазон са се размърдъли 😉 ,само дац не стане като с The After.