Трейлъри за Supergirl, Angel from Hell, Limitless, Containment, Legends of Tomorrow

CBS и CW също пуснаха клипчета от новите си сериали за есента.

Средата на месец май е добро време да си фен на фантастичните сериали, защото именно тогава телевизиите се надпреварват да представят своите нови проекти с вълнуващи трейлъри. Тази година нещата са особено концентрирани, защото новите клипчета направо ни заливат. След предложенията на ABC, Fox и AMC, вижте тези на CBS и CW.

 

Сигурни сме, че „Утрешните легенди“ ви вълнуват най-много, затова започваме направо с тях. Трейлърът ни напомня как започнаха историите на Стрелата и Светкавицата, след което загатва за тези на новите супергерои, пардон, легенди. Освен специални сили и високи технологии, разклонението на популярните комиксови сериали на DC и CW ще съдържа и пътуване във времето. Участието на сериозни актьори като Виктор Гарбър, Доминик Пърсел, Уентуърт Милър и Артър Дарвил доказва, че Legends of Tomorrow заслужава поне същия шанс, който вече дадохте на Arrow и The Flash.

 

Другият нов сериал на тийн-телевизията не е баш фантастика, но пък е с участието на Клаудия Блек и не изглежда зле. Сюжетът, в който нов смъртоносен вирус срива обществото, не е нов, но май досега не сме го виждали разработен в сериал. Подобни истории са подходящи за филми, но дали могат да бъдат достатъчно обогатени и разнообразени, за да направят интересни 22 епизода? Щом Клаудия Блек участва, значи все нещо в този проект трябва да си заслужава. А и е похвално, че от тийн-телевизията правят нещо, което изглежда като за по-възрастна аудитория.

 

Ако супергероите са ви малко, то запознайте се с братовчедката на Супермен – Супергърл! Досега тя е крила произхода си в тайна и е потискала силите си, но скоро ще й се наложи да ги използва. А батко й явно одобрява. Главната героиня не е първа красавица, но пък изглежда чаровна и симпатична, което е по-важно, за да бъде успешен сериалът й.

 

Може ли нов тв-сезон без нова женска комедия? Явно не. Джейн Линч от Glee играе ангел-пазител на младата докторка Алисън, която е на път да провали живота си с лоши решения. Да, но ангелката е нахална, устата, нетактична и направо луда! И е винаги на разположение, до колкото и неприятни ситуации да води това. Отново едвам се допира до фантастиката, но все пак може и да хване окото на някого с хумора си.

 

Ако пък процедурните драми не ви стигат, последното предложение е за вас! Да, филмът Limitless, на който този сериал се базира, не беше за разследване на престъпления, а за достигане на пълния човешки потенциал. Това става чрез взимането на хапче, което отключва неподозирани способности на мозъка. На телевизионния еквивалент обаче потенциалът му стига не за търсене на философски отговори или неограничена сила и власт, а за разрешаване на престъпления с Дженифър Карпентър. Все пак Еди от филма (Брадли Купър) ще се появява от време на време, за да е сигурен, че сериалът има зрители и се възприема като продължение на кино версията.

 

Какво мислите за новите тв-предложения? Ако никое не ви грабва окото, не се притеснявайте – очакват ни още.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
8 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Пилотният на Супергърл е изтекъл – мисля сега да го гледам; наистина е смешно, че са копирали Дяволът носи прада, но очаквам да е сладък сериал, а и харесвам Али Макбийл 🙂

Мира

https://www.youtube.com/watch?v=j_5KgpN38hM
Пародията е създадена преди да е пуснат пародирания продукт :D.

Мира

???? Дявола носи прада + Супермен. Тия хора почнаха вече да изнагляват със супергеройските истории. …

Мира

Много трейлъри, много нещо. И сай фай влизат във форма. Очаква се интересно лято.

Иван Петков

Добре че през лятото ще се натрупат някакви интересни сериали, да ми държат и през зимата, че като гледам американците пак са пуснали конвейра да бълва еднотипни простотии. Всичко се обръща вече на процедурна драма, докторски сериали, женски комедии или супергерои. Аман!

Петя Ивайлова

Повечето ми изглеждат интересни, но няма как да започна да гледам 10-15 нови сериала – може би ще изчакам отзивите… Супергърл сигурно ще е успешен – изглежда изпипан; прави ми впечатление, че главната героиня за разлика от братовчед си не се облича смотано за да се маскира, а просто това си и е стила 😀