Superman

Младежът от "Смолвил" става "Мъж от стомана"

Малко остана младежът от Смолвил да се превърне в Мъжа от стомана Супермен, който винаги му е било писано да стане. Историята на младините му скоро завършва със завръщане на двама от ключовите герои, а през 2012 ще продължи в нов, независим филм.

Изображение с име: Младежът от "Смолвил" става "Мъж от стомана"Както феновете на Супермен отдавна знаят, през 2012 година ще излезе филм с любимия им герой, под заглавието „Мъж от стомана“. Едно от притесненията, свързани с филма, е това, доколко той ще си пасне с финала на сериала за младите години на Супермен – „Смолвил“.

Продуцентката на 10-сезонната предистория на Кларк Кент – Кели Содърс, настоява, че предстоящият финал на сериала няма да бъде повлиян от новия филм за Супермен. „Просто нашият край не противоречи на нищо във филма“, обяснява Содърс. „Работим отблизо с DC Comics и всички знаехме от самото начало, че сериалът ще завърши така, че да започне истинската история на Супермен.“ Содърс и екипът й са развълнувани за финалните два епизода, които ще се излъчат на 13 май. „Направихме ги така, че да задоволят както хардкор феновете, така и случайните зрители“, казва изпълнителният продуцент Брайън Питърсън. „Всеки, който някога е гледал поне един епизод на Смолвил, ще бъде доволен от финалните два епизода“. В тях Майкъл Розенбаум и Алисън Мак ще се завърнат в ролите си съответно на Лекс Лутор и Клои Съливан. Вероятно е Луис и Кларк да се оженят накрая и с това да завърши 10-сезонната сага „Смолвил“, започнала през 2001.

Развитието на идеята за Супермен пък води началото си още от далечната 1941 година. Оттогава досега са правени безброй филми, анимации, сериали, книги и комикси за героя Кларк Кент. Филмът „Мъж от стомана“ ще бъде най-новата мащабна продукция за Супермен. Филмът ще бъде режисиран от Зак Снайдер, а в главната роля ще влезе Хенри Кавил („Тюдорите“, „Звезден прах“). Избирането на британския актьор за типично американска роля предизвика много недоволство в САЩ, но пък може да доведе до разширяване на европейската публика. Отговорниците по кастинга за лентата настояват, че са избрали Хенри без да взимат произхода му под внимание – просто той е бил най-добрият на прослушванията. Освен него ще участват Кевин Костнър („Пощальонът“, „Писмо в бутилка“,Изображение с име: Младежът от "Смолвил" става "Мъж от стомана" „Робин Худ: Принцът на крадците“, Ейми Адамс (която има и появяване в Смолвил като Джоди Мелвил през 2001, но само в един епизод, участва още в „Underdog“, „Секс игри 2“), Даян Лейн („Перфектната буря“) и други.

Все още не се знае сюжетът на филма, но засега е изтекла следната непотвърдена информация: младият Кларк Кент е репортер, който кръстосва света, за да отразява различни новини. След като му се налага да използва тайните си сили, за да се намеси в криза в Западна Африка, Кент се връща в Смолвил, за да научи повече за миналото си и за геройството, за което е предопределен.

„Мъж от стомана“ ще излезе през 2012 година по кината. Междувременно, на 22 април излиза следващият, 18-ти епизод на Смолвил, което означава, че до събота ще е озарил и родните торент сайтове. Чието използвание ние не подкрепяме, но като безпристрастни автори сме длъжни да споменем 🙂

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата