Stephen Moyer

Стивън Мойер ще се бори с чудовище

Актьорът зад вампира Бил от „Истинска кръв“ ще участва в нов филм на ужасите.

Изображение с име: Stephen MoyerЧетвърти сезон на „Истинска кръв“ беше приличен, макар и не особено впечатляващ. Един интересен факт около него беше, че не видяхме толкова сцени с вампира Бил, колкото сме свикнали. Макар самият актьор да не се сърди и да се радва на сцените между Суки и Ерик, той вероятно е липсвал на феновете си, свикнали да го виждат често в прегърдките на русата сервиторка-телепатка. Е, по-малкото му екранно време скоро ще се компенсира.

Новинарският сайт Variety разпространи новината, че великобританският актьор ще изиграе главната роля в нов филм на ужасите, наречен The Barrens. Филмът разказва за чудовище, наречено „Дяволът от Джърси“. Всъщност The Jersey Devil е популярна градска легенда и не един филм или сериал от нашия жанр се е занимавал с нея. Митът се носи от стотици години и в САЩ съперничи по популярност на този за чудовището от Лох Нес, Йети и Чупакабра. Тук легендата ще бъде интерпретирана от Дарън Лин Баусман, режисьорът на три от филмите „Убийствен пъзел“. В неговата версия Дяволът от Джърси е чудовище, подобно на дракон, което тормози жителите на Ню Джърси.

Мойер ще влезе в ролята на човек, който отива на къмпинг със семейството си в област до града, наречена Pine Barrens. Там обаче ги напада чудовището и Мойер ще трябва да спаси семейството си от апетита на свръхестественото същество.

Баусман казва, че е искал да си поиграе малко с легендата за Дявола от Джърси и да я представи в различна светлина: „Не искам да правя бозав филм със скучно чудовище“, споделя той. Относно избора му на Стивън Мойер за главната роля, режисьорът казва: „За мен всичко се върти около героите. Гледал съм Стивън години наред да играе в „Истинска кръв“ и нямам никакво съмнение, че той е най-подходящият за главната роля“.

Филмът се очаква някъде през 2012 година, но работата по него тепърва започва.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата