Бен Браудър с роля в новия сезон на „Доктор кой“

В седми сезон ще гостуват още Ейдриан Скарбороу, Рупърт Грейвс, Дейвид Брадли и Марк Уилиямс.

Едно от предимствата на „Доктор кой“ пред другите сериали е ПР-отделът му, който поддържа интереса у зрителите на сравнително постоянно ниво. От екипа се пускат интересни новини за предстоящите епизоди много преди да им дойде времето. Ще мине около половин година преди да видим новите приключения на Господаря на времето, но вече знаем толкова много за тях.

Поредната вълнуваща новина около сериала е, че Бен Браудър ще гостува за един епизод. Телевизионната звезда от „Фарскейп“ и късните серии на „Старгейт СГ-1“ наскоро излезе от 4-годишната си почивка с гостуването в последния сезон на „Чък“. Явно се е заел сериозно със съживяването на кариерата си, щом ще се разхожда чак до Испания за новата си роля (там се снимат сериите в момента).

Не се знаят подробности около героя му, но е обявено, че епизодът, в който ще се появи, 7.03, е написан от Тоби Уитхаус и сюжетът му се развива в Дивия Запад.

Други гости в новия сезон на Doctor Who ще са Ейдриан Скарбороу и Рупърт Грейвс („Шерлок“), заедно с актьорите от „Хари Потър“ Дейвид Брадли и Марк Уилиямс.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

не съм изненадана, че епизодът ще е за Дивия запад – гледала съм този актьор само като Крайтън, но точно така си представям типичния американец.

Неделчо Ласков
Nedelcho_Laskov

„Ще мине около половин година преди да видим новите приключения на Господаря на времето, но вече знаем толкова много за тях.“ – и въпреки това, накрая пак ще се окажем изненадани!