Аманда Тапинг става ангел в Supernatural

Ще спаси ли сайфай легендата затъващия сериал?

Няма как звезда като Аманда Тапинг да не привлече нови фенове към сериала.

От известно време насам все повече хора се възмущават на факта, че „Свръхестествено“ все още не е завършен. На собствениците на телевизионния канал CW им хареса да гушкат парички и затова решиха да удължат сериала, чийто рейтинги продължават да са добри. За съжаление, така до голяма степен сюжетът се разводни, а на всички фенове е ясно, че сценаристите отдавна са преминали оптимума си.

Въпреки това, никой от екипа на сериала не бърза да се предава. Не само, че вече има договори между телевизията и Дженсън Акълс и Джаред Падалецки за девети и десети сезон, но и се подписа с нова звезда, която да разнообрази състава още тази година и да привлече нови фенове.

Става дума за Аманда Тапинг, любимка на зрителите на „Старгейт“, „Старгейт: Атлантида“ и наскоро спрения „Убежище“. Нейната роля ще бъде много важна за сюжета на новия сезон, като героинята й ще се появи в седми епизод. Тя ще се казва Наоми и ще бъде нов вид ангел, който, според главния сценарист Джереми Карвър, досега не сме виждали. Наоми прилича на задръстена бюрократка, разчитаща на рационалност и професионализъм. Вътре в нея обаче бушуват ярки емоции, които тя се опитва да скрие. Не е казано дали героинята на Тапинг ще е „добра“ или „лоша“, а само, че е „мистериозна“.

Иначе, осми сезон ще събере отново двамата братя Уинчестър след годината, която Дийн прекарва в Чистилището. По-красивият брат е успял да избяга оттам с помощта на вампира Бени (Тай Олсън от „Бойна звезда Галактика“), който се озовава на Земята заедно с него и създава допълнително напрежение във вече обтегнатите отношения между братята.

Новите епизоди на Supernatural започват да се въртят от 3 октомври. Кога ще дойде ред на първия епизод с Аманда Тапинг, предстои тепърва да разберем, но дотогава има най-малко 2 месеца.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

…а пък горкичкият Кастиел ще остане в Чистилището? 🙁 Гледала съм всичко на всичко 3 серии от предния сезон, но не е честно това, което правят с него – напомня ми на гаврата със Сайлър от Герои…