1 коментар
Amanda Tapping Wallpaper

Аманда Тапинг става ангел в Supernatural

Ще спаси ли сайфай легендата затъващия сериал?

Изображение с име: amanda-tapping-supernatural
Няма как звезда като Аманда Тапинг да не привлече нови фенове към сериала.

От известно време насам все повече хора се възмущават на факта, че „Свръхестествено“ все още не е завършен. На собствениците на телевизионния канал CW им хареса да гушкат парички и затова решиха да удължат сериала, чийто рейтинги продължават да са добри. За съжаление, така до голяма степен сюжетът се разводни, а на всички фенове е ясно, че сценаристите отдавна са преминали оптимума си.

Въпреки това, никой от екипа на сериала не бърза да се предава. Не само, че вече има договори между телевизията и Дженсън Акълс и Джаред Падалецки за девети и десети сезон, но и се подписа с нова звезда, която да разнообрази състава още тази година и да привлече нови фенове.

Става дума за Аманда Тапинг, любимка на зрителите на „Старгейт“, „Старгейт: Атлантида“ и наскоро спрения „Убежище“. Нейната роля ще бъде много важна за сюжета на новия сезон, като героинята й ще се появи в седми епизод. Тя ще се казва Наоми и ще бъде нов вид ангел, който, според главния сценарист Джереми Карвър, досега не сме виждали. Наоми прилича на задръстена бюрократка, разчитаща на рационалност и професионализъм. Вътре в нея обаче бушуват ярки емоции, които тя се опитва да скрие. Не е казано дали героинята на Тапинг ще е „добра“ или „лоша“, а само, че е „мистериозна“.

Иначе, осми сезон ще събере отново двамата братя Уинчестър след годината, която Дийн прекарва в Чистилището. По-красивият брат е успял да избяга оттам с помощта на вампира Бени (Тай Олсън от „Бойна звезда Галактика“), който се озовава на Земята заедно с него и създава допълнително напрежение във вече обтегнатите отношения между братята.

Новите епизоди на Supernatural започват да се въртят от 3 октомври. Кога ще дойде ред на първия епизод с Аманда Тапинг, предстои тепърва да разберем, но дотогава има най-малко 2 месеца.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата