1 коментар
The-Librarians-HD-Wallpapers4

CW правят разклонение на The Librarians

Какво знаем засега за „Библиотекарите: Следващата глава“?

Изображение с име: the outpost
Джесика Грийн няма да е за първи път по The CW.

CW вече прекратиха повечето си сериали и си намериха нов собственик – Nexstar. Той също иска телевизионният канал да има собствена продукция, но ще се стреми тя да се отдалечи от супергеройския жанр, за да привлече по-широка публика. Така се е стигнало до идеята да се разработи нов сериал – разклонение на The Librarians (който на свой ред е разклонение от филмите The Librarian).

The Librarians: The Next Chapter ще излезе по-късно тази година и ще разказва за библиотекар, който пътува във времето и стига до нашето настояще. Тук той открива, че замъкът му сега е музей, след което без да иска пуска магията на свобода из континента. За да се справи с последвалия хаос, той събира група помощници и започва да се оправя с проблемите един по един.

Създател и главен сценарист ще бъде Дийн Девлин, известен със „Старгейт СГ-1“. За актьорите засега има само една новина – кастната е Джесика Грийн от The Outpost. Тя ще играе Чарли Корнуол – специалистка в бойните изкуства, която навремето е отказала да стане пазител, но все пак има силно желание да бъде част от Библиотеката. Сега тя получава втори шанс, тъй като е назначена за временен специален пазител – вероятно заради ситуацията с пътуващия във времето непредпазлив библиотекар.

„Библиотекарите“ беше сериал на TNT, който изкара от 2014 до 2018 година. И в него, и във филмите преди това, ставаше дума за екипи от хора, които пазят магически артефакти