4 коментара
hobbit-desolation-smaug-poster

Трейлър за „Хобит: Пущинакът на Смог“

Вторият филм за приключенията на Билбо Бегинс идва на 13 декември.

Питър Джаксън си заработи противоречиви ревюта с първия филм от трилогията „Хобит“. Още преди да започне да работи, мнозина изразиха опасения, че ще му е трудно да направи три филма от една книга (за разлика от 3 филма по 6 книги (или 3 тома) както беше при „Властелинът на пръстените“). Като цяло, оказаха се прави. И все пак, това не ни прави по-малко развълнувани за тагодишното ни посещение в Средната земя – „Хобит: Пущинакът на Смог“. За втората част от трилогията, посветена на Билбо Бегинс, вече има и трейлър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

The Hobbit: The Desolation of Smaug продължава там, където първият филм свърши. Билбо Бегинс, Гандалф и компанията от джуджета оцеляха след премеждията си в първия филм, но най-голямото тепърва ги чака – срещата с дракона Смог, вардещ съкровищата си в Еребор.

В пътешествията си Билбо и ко ще минат през земите на Елфите от Миркуут, където ще се срещнат с крал Тандруил (Лий Пейс), Леголас (Орландо Блум) и Тауриел (Еванджелин Лили). Гандалф пък ще се отцепи от групата, за да научи повече за некроманеца в Дол Гулдур и връзката му с надигащите се тъмни сили.

Филмът идва по кината на 13 декември тази година.

Изображение с име: hobbit-desolation-smaug-tauriel1
Еванджелин Лили става елфка.
Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата