Трейлър за „Хобит: Пущинакът на Смог“

Вторият филм за приключенията на Билбо Бегинс идва на 13 декември.

Питър Джаксън си заработи противоречиви ревюта с първия филм от трилогията „Хобит“. Още преди да започне да работи, мнозина изразиха опасения, че ще му е трудно да направи три филма от една книга (за разлика от 3 филма по 6 книги (или 3 тома) както беше при „Властелинът на пръстените“). Като цяло, оказаха се прави. И все пак, това не ни прави по-малко развълнувани за тагодишното ни посещение в Средната земя – „Хобит: Пущинакът на Смог“. За втората част от трилогията, посветена на Билбо Бегинс, вече има и трейлър:

The Hobbit: The Desolation of Smaug продължава там, където първият филм свърши. Билбо Бегинс, Гандалф и компанията от джуджета оцеляха след премеждията си в първия филм, но най-голямото тепърва ги чака – срещата с дракона Смог, вардещ съкровищата си в Еребор.

В пътешествията си Билбо и ко ще минат през земите на Елфите от Миркуут, където ще се срещнат с крал Тандруил (Лий Пейс), Леголас (Орландо Блум) и Тауриел (Еванджелин Лили). Гандалф пък ще се отцепи от групата, за да научи повече за некроманеца в Дол Гулдур и връзката му с надигащите се тъмни сили.

Филмът идва по кината на 13 декември тази година.

Еванджелин Лили става елфка.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

MCFOXXX

Осъзнайте се 🙂 В Хурин дракона е Глаурунг – Великият Червей.
Тук става дума за Смог.

PAIN

Мдаа и аз съм я чел „Децата на Хурин“ ама мноого отдавна, но наистина имаше нещо такова… значи в този филм дракона трябва да го бъде накрая или… ? 🙂

Хурин

Мда, мисля ,че намирам противоречието. В книгата „Децата на Хурин“ дракона излиза от планината (дома) на джуджетата в преследване на нещо (най-вероятно търси Хурун) и Хурин успява да го убие,но и той умира или е тежко ранен.

Знаещият

Не знам как ще изтърпя до 13 декември за премиерата !