mortal-kombat-legacy

Трейлър за втори сезон на Mortal Kombat: Legacy

Кевин Танчароен е готов със следващите уебизоди от неговата версия на „Смъртоносна битка“.

Около две години след обявяването му, втори сезон е готов! Уебизодите ще бъдат поствани всяка седмица в YouTube канала на Machinima и ако се съди по новия трейлър, ще бъдат добри:

http://www.youtube.com/watch?v=46l9Zc7DBxE

Първи сезон определено не беше без недостатъци, но постигна доста голям успех, поне като за уеб-сериал. Ако съдим по трейлъра, изглежда, че режисьорът Кевин Танчароен се е вслушал в това, което не се е харесало на феновете, и го е поправил – може би ще има по-голям акцент върху сюжета и епизодите ще бъдат по-свързани. От друга страна, виждаме, че някои актьори от първи сезон не са се завърнали в ролите си, което е минус, но пък някои от най-важните изглеждат доста добре (Скорпион), което е равен по сила плюс.

В този есезон ще видим Лю Кенг (Браян Тий), Кенши (Дан Саутуърт), Кун Лао (Марк Дакаскос) и Ермак (Ким До Нгуен). Рейдън ще бъде изигран от Дейвид Лий МакИнис, а в ролята на Шанг Цунг ще се превъплъти, тук затаете дъх… Кари-Хироюки Тагава. Актьорът изигра същия герой в двата филма от края на миналия век. Феновете на Mortal Kombat (1995) и Mortal Kombat: Annihilation трябва да бъдат повече от доволни.

http://www.youtube.com/watch?v=5l3jrR5XMSU

Като цяло виждаме подобрение във всичко – сценарий, режисура, битки, ефекти – това донякъде се обяснява и с по-големия бюджет в сравнение с първи сезон. Забелязват се и недостатъци – например битката между Китана и Милина, която не изглежда свързана с главната история на Лю Кенг и Скорпион и бледнее пред останалите кадри. В първи сезон имаше доста епизоди, които можеха да бъдат пропуснати – да се надяваме, че тук ще са по-малко.

Новите серии ще излизат в този канал от 26 септември нататък. Също там можете да си припомните и деветте епизода от първи сезон.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата