Трейлъри за The Leftovers, Outlander, Falling Skies

Клипчета за новите сериали „Остатъците“ и „Другоземка“, както и от новия сезон на „Падащи небеса“.

Преди известно време ви съобщихме, че HBO разработва нов сериал с интересна идея (макар че вече подобни концепции са разработени в Resurrection и The Returned). Какво ще стане, ако 2% от населението на Земята изведнъж изчезне яко дим? Такова събитие определено би белязало човечеството за дълго време напред, а и ще разбуни доста духове сред религиозните хора. За повече подробности около драмите, които можем да очакваме – вижте трейлъра по-долу. Тъй като говорим за HBO, то няма да се разминем и без нездравословна доза еротика. Единственото, което ни липсва, е повече информация около ролята на Кристофър Екълстън (бившия Доктор кой).

 

Дойде моментът и за по-пълен поглед върху „Другоземка“. Драмата там ще е не по-малка, тъй като главната героиня изчезва от своето време и се озовава 2 века назад в миналото. Тя търси начин да оцелее и да се върне при съпруга си, но един шотландски воин също става претендент за сърцето й.

 

„Падащи небеса“ вече пуснаха един надъхващ трейлър за четвъртия си сезон, но сега тотално ще ви убият с новия си тийзър. Вижте главните герои с ключови за тях реплики и обещание за по-сериозна човешка намеса в определянето на господарите на планетата Земя и нейните небеса!

 

The Leftovers започва на 30 юни, Outlander също ще тръгне през лятото, макар още да няма точна дата, а новият сезон на Falling Skies започва на 23 юни.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |