1 коментар
AmericanHorrorStoryFreakShow

Новини за American Horror Story: Freak Show

2 снимки от предстоящия сезон, 2 тийзъра и малко повече за сюжета.

American Horror Story отново ще се завърне по телевизията през октомври, като този път премиерата ще бъде на 8-ми. Както знаете, сюжетът на новия сезон от хорър антологията ще бъде центриран около карнавал на изроди – напълно подходящо за този сериал, макар и темата да е доста щекотлива за американското общество, където от известно време недъзите и различията сякаш е забранено да се изтъкват, да не би някой да се обиди или почувства дискриминиран. Дори в хорър жанра тази тема сякаш се позабрави, въпреки че е била доста често използвана през миналия век, дълго след отмирането на културата да се правят подобни карнавали.

http://www.youtube.com/watch?v=6RkwHxOmheo

Вече имаме и малко по-подробно описание на сюжета. „Зловеща семейна история: Карнавал“ започва историята си в тихото градче Юпитер, Флорида. Годината е 1952. Трупа любопитни артисти пристига в града тъкмо когато странно мрачно създание започва да ужасява както местните, така и изродите. Това е историята на изпълнителите и тяхното отчаяно пътешествие към оцеляването сред умиращия свят на американските карнавали.

http://www.youtube.com/watch?v=XAh5vnGiCu8

Около актьорския състав няма много новини, тъй като вече ви казахме, че ще има доста нови попълнения. По-голямата част от състава за миналия сезон се завръща, като Джесика Ланг планира това да бъде нейната последна година и край на актьорската й кариера. Нови попълнения ще бъдат Майкъл Чиклис от „Необикновено семейство“ и певицата Пати ЛаБел. В долните две снимки ще видите също Сара Полсън с двете глави на новата й героиня… или героини, тъй като си имат отделни имена, както и Джесика Ланг с най-малката жена на света – Джиоти Амге.

ahs1

Последната част от антологията, American Horror Story: Coven беше гледана от средно 7,1 милиона зрители на епизод, което я вкарва в топ 20 от сериалите през изминалата година и в топ 5 от кабелните такива. Сезонът отново получи 17 номинации за Еми, с което общия брой такива за сериала стана 51. Макар че миналият сезон не беше чак толкова добър, колкото предишните, потенциалът за следващия си остава доста висок.

Не че искам лятото да свършва, но ако това ще накара новата Американска история на ужасите да дойде по-бързо – нямам търпение!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата