И руснаците ще си правят супергерои

Очакваният блокбъстър „Защитники“ ще бъде руският отговор на „Фантастичната четворка“.

Няма съмнение, че супергеройският жанр е най-успешният за киното през последните години. „Фантастичната четворка“ на Джош Транк е само изключение, което потвърждава правилото – манията по хората със суперсили е огромна и завладява хората не само в САЩ, но и навсякъде по света.

Един от основните съперници на САЩ в световната политика, Русия, явно ще търси начин да излезе напред и в супергеройския аспект. Предстоящият високобюджетен филм „Защитники“ ще обогати жанра с интерпретацията на познатата формула през призмата на братушките и тяхната реалност.

Според официалното резюме на сюжета, „По време на Студената война тайната организация „Патриот“ е създала отряд супергерои, в който са влезли представители на различни съветски републики. Години наред те са крили самоличността си, но в трудни времена винаги се намесват. Те са свирепият Арсус, неуловимият Хан, безстрашният Лер и невидимата Ксения“.

Режисьор е Сарик Андреасян, а в главните роли са Антон Пампушний, Санжар Мадиев, Себастян Сисак, Алина Ланина, Станислав Ширин, Валерия Шкирандо и Вячеслав Разбегаев.

Няма насрочена дата за официална премиера, но вероятно филмът ще излезе през 2016 г.

ERoZxoeXTEE

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Драго

Аз последното руско нещо на sci-fi тематика дето гледах беше „Нощна Стража“ – много му се бях наточил пък не ми хареса. Все си мисля, че подходих с големите очаквания там. Това поне на трейлър е доста добре, та ще го видим.

За другото съм съгласен.

Миро

Приема се 🙂

SargoS

Ще се зяпа определено! Руснаците чат пат избъхват с някой доста приятен филм, но също толкова често и разочароват, така че ще е интересно да се види какво се е получило в тоя случай. А на всички цъкащи в сайта предлагам да направим игнор на един конкретен, дразнещ, комплексиран многознайко, който все ръси мозъци (които очевидно са му кът ), и нека да си пили да си се радва колко е ентеуегентен.

Спиро

А в България кога? У нас само турско мексикански сълзливи бози гледаме кога и ние ще направим фантастика! На времето се пробваха със 13-тата годеница на принца ама бяха го наблъскали със какво ли не принцове, извънземни и със дракони и магьосници и какво ли още не и народа не се излъга да го гледа да не говорим и че го режисираше жена режисьор ( жени както всички добре знаем не гледат фантастика и често бъркат приказните и митологични истории с научната фантастика за извънземни, космически пътешествия като жанрове) и го досъсипа допълнително в Холивуд на много малко жени се дава шанс да се изявяват в фантастиката и при това ако се изложат ги изритват завинаги от професията докато в Европа някакси на нас ни е все едно кой е режисьора или сценариста защо ли? После плачем, че филма задоволява изискванията на платената от индустрията критика която само хвали ли хвали и в повечето случаи продукции които въобще не са за хвалене пример Зеленият фенер!