monster-trucks2

Внимавайте за чудовища в камионите

Трейлър за Monster Trucks – приключенска комедия за семейството.

Парамаунт пусна първия трейлър за предстоящата си екшън-комедия „Монстър Тръкс“. В нея Лукас Тил (Хаос от новите „Х-мен“) ще играе гимназиста Трип, който си построява чудовищен камион от части на стари коли. На нефтена платформа недалеч от дома му обаче става инцидент и в двора му се скрива странно подземно същество с пристрастие към високите скорости. Двамата се сприятеляват и Трип най-накрая съзира шанса си да избяга от малкия град и да постигне нещо в живота си.

Режисьор е Крис Уедж („Ледена епоха“), а сценаристи са Дерек Конъли („Джурасик свят“), Джонатан Ейбъл („Кунг Фу панда“) и др.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Рекламата описва филма като уникален микс от свръхмодерна компютърна анимация, смесена с реални кадри, но честно казано чудовището изглежда всичко друго, но не и свръхмодерно или особено скъпо. Въпреки това, трябва да се признае, че филмът има потенциал да бъде забавен и луд. Първоначално е замислен като изцяло анимация, но в последствие, за да го отличат от „Колите“, решават да го направят с живи актьори. Дали им се е получило и дали са успели да го отличат от другия филм, на който несъмнено прилича, „Извънземното“, предстои да видим.

Monster Trucks идва в България на 27 януари 2017.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата