730913 49 preview

Марк Хамил призова феновете да не издават спойлери

Напрежението нараства в навечерието на Епизод 8

Изображение с име: hamill1Остава съвсем малко време до официалната премиера на „Междузвездни войни:Последните джедаи” (която, както знаем, ще бъде на 15-ти декември). Някои почитатели на поредицата  имат възможност да гледат филма преди всички останали. Може би именно към тях се обърна актьорът Марк Хамил, който изпълнява ролята на Люк Скайуокър, в туит от 24-ти ноември, който гласи следното:

„Чакането почти приключи! Позволете ми да използвам тази възможност, за да ви помоля лично да запазите всичко, което се случва в „Последните джедаи“ в тайна толкова дълго, колкото е в човешките възможности. ..”

Изображение с име: luke-millennium-falcon-1135226
Отново на борда на Хилядолетния Сокол…Актьорът признава, че се е почувствал много носталгично и едва не се е разплакал при заснемането на сцените.

Едва ли обаче тази молба ще бъде зачетена от всички почитатели на поредицата. В нета вече циркулират (истински или фалшиви) спойлери, както и видеа, които разкриват първите две минути от филма (заети от началните надписи), както и части от заснемането му.

Самият Хамил може би издаде огромен спойлер в друг свой туит, в който написа, че след края на снимките на Епизод 8, остава безработен. Ако това е вярно, можем да се досетим какво ще се случи с Люк… Но, от друга страна, може би актьорът просто се закача с феновете си, които са особено настървени през последните седмици преди премиерата.

За разлика от Епизод 7, в който героят на Хамил присъстваше на екран за съвсем кратко време, в предстоящия филм, Люк Скайуокър ще има значима роля като ментор на младата и неопитна, но много талантлива Рей.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата