DC сериали: Описания и български трейлъри за новите епизоди

The Flash, Arrow и Legends of Tomorrow излизат в сряда, четвъртък и петък

Тази седмица ще има нови епизоди на „Светкавицата“, „Стрелата“ и „Легендите“.

  • Светкавицата – епизод 2х21, излиза на 11.05.2016 за България

След като Бари го няма, екипът трябва да измисли начин да се справи с появата на стар враг – Гирдър (гост-звезда Грег Финли). След като Айрис забелязва, че той повтаря стъпките си от последното нападение, тя предлага да го примами в Стар Лабс. Междувременно, Бари отчаяно се опитва да се завърне в света си. Епизодът е режисиран от Кевин Смит, а историята е написана от Зак Стенц.

  • Стрелата – епизод 4х21 „Монумент Пойнт“, излиза на 12.05.16 за България

След като Отбор Стрела разбират какъв е следващия ход на Деймиън Дарк, Фелисити осъзнава, че трябва да поиска помощ от баща си, Ноа Кътлър. Оливър и Ноа провеждат разговор на четири очи, който в последствие оставя Оливър гневен. Епизодът е режисиран от Кеви Танчърон и е написан от Спийд Уиид & Джени Лин.

  • Легендите на утрешния ден епизод 1х15 „Съдба“, излиза на 13.05.2016 за България

Пленничеството им при Господарите на времето вбесява Рип и Рори по две много различни причини. Междувременно, Сара подкарва кораба Уейврайдър, Кендра и Картър са отново заедно и Снарт решава, че все пак би могъл да бъде герой. Епизодът е режисиран от Олатунде Осунсанми, историята е на Марк Гугънхайм, а сценарият – на Фил Клемър и Крис Федак.

Ако трейлърите ви харесват, може да се абонирате за FREIFALL в YouTube.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

+2 мнения вече… честно на последния епизод направо превъртах тез моменти с Рей и там като се мъчеше да Отпромие мозъка на онзи другия как беше…. с крилцата пак 🙂 . Тази ми е много отблъскшаща като актриса говоря… нещо не и се получава то направо на сапунка го обърнаха в определени моменти през последните няколко епизода.

@Петя Ивайлова Честно, нито ми харесва връзката им, нито не ми. Определено не мисля Кендра за неприятна, обаче тя и още няколко герои са представени много по-зле от други. Ако има приятна връзка (макар и досега да не е била романтична) , тя е между Снарт и Сара. Техните взаимоотношения са много интересни… самите герои също. 🙂

рин

Е, ти си го написала +1 към твоето/моето мнение. 🙂 Пък освен, че тя е неприятна 2-3-4 персонажа, могат да се присъединят към нея… 🙂

Петя Ивайлова

Един въпрос към гледащите Легендите – какво мислите за цялата любовна история между Кендра и Рей Палмър? Четох много поляризирани мнения, за мен е отблъскваща. И като цяло – Кендра е най-неприятният персонаж в сериала.