Трейлъри за Батман, Съседската стража и Здрач

The Dark Knight Rises, Twilight: Breaking Dawn: Part 2 и The Watch с нови клипчета

Макар за мнозина най-очакваните филми за тази година вече да са минали, за други те тепърва предстоят. Става дума за феновете, които с нетърпение очакват „Черният рицар се надига“, „Здрач: Зазоряване: Част 2“, и тези, които биха се зарадвали на „Съседска стража„. Именно за тях имаме три изненади, а именно три нови трейлъра.

 

 

Кристофър Нолан не изневерява на традицията около последния му филм за Батман, да прави само епични трейлъри. Този се концентрира върху сцени със злодея Бейн и върху разрушенията, които той и хората му ще донесат на Готъм сити. Ако този трейлър не ви надъха да гледате последната част от тази поредица за комиксовия герой, нищо няма да успее.

 

 

Бела явно се чувства добре в новото си амплоа на вампир, но щастието й няма да остане обезпокоявано за дълго. Едуард и неговата любима се оказват главни действащи лица в мащабна война на свръхестествените същества. Кланът Волтури е убеден, че дъщерята на двамата влюбени представлява сериозна заплаха за тях и искат да я убият. Родителите й пък ще направят всичко възможно, за да предпазят отрочето си, включително и да повикат своите съюзници от всички крайща на света.

 

 

Еван (Бен Стилър) е отделен като главен герой в международния трейлър на „Съседска стража“. Той формира квартета квартални защитници, които трябва да спасят света от извънземна инвазия. Естествено, без по време на борбата да разочароват своите приятелки и майки.

The Dark Knight Rises се надига на 27 юли, Twilight: Breaking Dawn: Part 2 се зазорява на 16 ноември, а The Watch стражува на 31 август.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |